Вадим Запрутняк – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Волинь»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 5-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Волинь”, який відбудеться найближчої неділі, 22 серпня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Вадим Запрутняк.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 36-річний рефері з Вінниці почав обслуговувати з 2017-го року. У матчах за участю івано-франківської команди Запрутняк працюватиме увосьме. У Другій лізі цей арбітр відсудив матч “Прикарпаття” – “Мир” (Горностаївка) – 1:0. В інших шести поєдинках вже Першої ліги івано-франківці здобули чотири перемоги і зазнали двох поразок.

У сезоні 2018/19 “зелено-жовті” вдома мінімально переграли “Рух” (1:0), а на виїзді поступилися “Балканам” (2:3). У сезоні 2019/20 гра “Прикарпаття” – “Авангард” (2:2) у підсумку завершилася технічною перемогою господарів, а у другому колі івано-франківці здолали “Кремінь” на виїзді (4:3). Минулого сезону Запрутняк провів ще два поєдинки на стадіоні “Рух”: у 13-му турі господарі мінімально здолали “Альянс” (1:0), а у 17-му турі вдома поступилися “Оболоні” (1:2).

Шляхи луцької “Волині” із цим рефері також перетиналися 7 разів, починаючи з першолігового сезону 2017/18. Статистика ігор “хрестоносців” за його суддівства така: 7 матчів – 3 перемоги, 2 нічиїх, 2 поразки; різниця м’ячів 8-4 (вдома: +1, =1, -2 (3-2); у гостях: +2, =1, -0 (5-2). У минулому сезоні Вадим Запрутняк відпрацював у десяти іграх Першої ліги, а цьогоріч дебютує у матчі 5-го туру чемпіонату.

Чемпіонат України. Перша ліга. 5 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Волинь» (Луцьк) 
22 серпня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:30

Арбітр – Вадим Запрутняк (Вінниця)
Асистенти арбітра – Михайло Маланчук (Чернівецька обл.), Андрій Приймачук (Рівне)
Четвертий арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Якименко (Київ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *