“Прикарпаття-Тепловик” – “Нива”: анонс матчу 4-го туру (+ LIVE)

Футбол

Франківський “Прикарпаття-Тепловик” у 4-му турі чемпіонату України серед аматорів зустрінеться з теребовлянською “Нивою”. Початок матчу на стадіоні “Гірка” о 17:00.

Після доволі складного календаря на старті сезону (два перші матчі “зелено-жовтим” довелось зіграти проти потужних навіть за мірками професійного футболу “Юності” та “ОДЕКу”) суперником “Прикарпаття-Тепловика” буде теребовлянська “Нива”. Теребовлянці вже котрий рік грають в аматорських змаганнях, а склад команди доволі збалансоваий. Серед лідерів команди з Тернопільщини знані у професійному футболі імена – екскарпатівець Вадим Страшкевич, колишній футболіст професійного “Калуша” та тернопільської “Ниви” Остап Ілюк, а також ФК “Олександрія” Дмитро Рудик.

Попри добротний склад “нивівці” наразі не вражають у поточному сезоні, здобувши всього один заліковий пункт у трьох зіграних матчах. До Івано-Франківська гості з Тернопільщини вирушатимуть з бажанням покращити своє турнірне становище, тож можна очікувати чергове серйозне випробування для прикарпатської молоді.

“Прикарпаття-Тепловик” – “Нива” Теребовля
29 серпня.
Чемпіонат України серед аматорів, група А, 4 тур. м. Івано-Франківськ, стадіон “Гірка” – 17:00
Арбітр: Кузик О. Б. (Львівська обл.)
Асистенти арбітра: Гапчин М. О. (Львів), Любінець Р. Д. (Львів)
Резервний арбітр: Глуханик В. В. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Антимійчук В. А. (Чернівці)

Пряма трансляція матчу:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *