Іван Піцан і Михайло Писко – у символічній збірній 6-го туру!

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2021/22.

Приємно, що після виїзної перемоги над «ВПК-Агро» (0:1) до числа найкращих потрапили одразу два гравці «Прикарпаття» – голкіпер Іван Піцан і лівий захисник Михайло Писко.

Воротар – Іван Піцан

Складний виїзд у Дніпро, на легендарний стадіон «Метеор», прикарпатці завершили перемогою. Багато в чому завдяки надійній, куражній грі свого голкіпера. Піцан неодноразово вступав у гру при подачах і прострілах, а також видав низку сейвів на реакції – інакше Даніель Жезус, Дудік і Наполов цілком могли б перевернути результат на користь ВПК-Агро.

Лівий захисник – Михайло Писко

Далеко не найкращий тур для гравців цієї позиції, але все ж є футболіст, якого хочеться відзначити. З приходом Писка отримала посилення і оборона, і атака. На стадіоні «Метеор» він віддав всі сили на перемогу, здійснив чимало проходів із загостренням, здалеку намагався закинути м’яча в ворота ВПК-Агро. В плані захисту також діяв старанно, хоча одного разу не дістав верховий м’яч і з-під нього досить небезпечно пробивали. Свій вклад у цю перемогу зробив, а головне – явно посилив швидкість і загрозу з лівого флангу Прикарпаття.

sportarena

Нет описания фото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *