«Карпати» – АФСК «Київ»: перед матчем

Футбол

Гостюватиме молодий та амбітний проект.

У суботу, о 15:00 на бурштинському стадіоні «Енергетик» розпочнеться матч 7-го туру групи «А» Другої ліги між галицькими «Карпатами» та АФСК «Київ».

Наші гості дебютують у професійному футболі і позиціонують себе як амбіційний та молодий проект, що з часом планує стати третьою, альтернативною силою у столичному футболі. За словами представників клубу, вони сповідують європейський підхід до виховання юних футболістів та ведення фінансово-господарської діяльності. «Ми прагнемо бути новаторами в системі клубної підготовки та фінансового «фейр-плей». Наша мета – самоокупний, привабливий бізнес-проект футбольного менеджменту, який стабільно готуватиме гравців європейського рівня» – йдеться у візитці клубу.

Наразі підопічні Вячеслава Нівінського не здобули жодної перемоги – три нічиї та три поразки. Також не вдалим видався і кубковий вояж до Львова, де кияни поступилися місцевим «Карпатам». Наразі не вражає і робота атаки – усього два голи за шість турів. Таким чином столична команда поки що тримається на 14-ій сходинці, хоча спеціалісти не раз відзначали доволі цікавий та оригінальний стиль гри.

За ким буде результат в очному протистоянні з «Карпатами» уболівальники дізнаються вже в суботу ввечері. А хто не матиме змоги відвідати гру на трибунах, зможе, як завжди, переглянути пряму трансляцію на YouTube.   

ФК “Карпати” (Галич)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *