Сокіл – Ураган. Анонс матчу 2-го туру

Футзал

У суботу, 4-го вересня, франківський “Ураган” в Хмельницькому зіграє матч 2-го туру Parimatch Екстра-ліги проти місцевого “Сокола”. Матч відбудеться у спорткомплексі ГУНП і розпочнеться о 12:00.

Майбутній суперник “драконів” вже котрий рік зберігає за собою статус наймолодшої команди ліги. Ще б пак, адже найстаршими у складі “соколят” є лідери колективу 27-річний Андрій Хамдамов та 25-річний Артур Подлюк. Разом з тим хмельницька молодь пройшла вже достатньо в елітному дивізіоні українського футзалу, тож з впевненістю можна сказати, що легко у протистоянні з “Соколом” у поточному сезоні не буде нікому.

Влітку трансферна політика “Сокола” була спрямована на підписання молодих талановитих футбоілстів. Зокрема, склад хмельничан поповнили 17-річний вихованець місцевого футболу Олександр Орган та в минулому футзаліст франківської “Надії Прикарпаття” та ФК “Угорники” 16-річний Роман Татумірак, який, до слова, минулорічний сезон розпочинав у юнацькому складі НФК “Ураган”.

До звітного поєдинку обидві команди підходять у різному настрої. Хмельничани у стартовому матчі сезону програли херсонському “Продексіму” з рахунком 0:4, тоді як “Ураган” на домашньому паркеті розбірався з харківським “Viva Cup” – 3:0. Тож до Хмельницького гості завітають з бажанням продовжити свою переможну серію в чемпіонаті, тоді як господарі намагатимуться будь-що здобути перші очки в сезоні.

Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на YouTube-каналі СК Сокіл.

“Сокіл” Хмельницький – “Ураган” Івано-Франківськ
4 вересня. Parimatch Екстра-ліга, 2 тур. м. Хмельницький, СК ГУНП – 12:00.
Арбітри: Володимир Болізюк, Ярослав Сторожук (обидва – Львів), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Максим Куцак (Хмельницький)​
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *