Наші профі. Футзал: несподіванки у Києві і Хмельницькому

ТОП Футзал

“Олімпік” непереможний в Чехії, “Сокіл” несподівано відібрав очки в чемпіона, а “Продексім” не менш несподівано програв у Києві – про це і не тільки в огляді вихідних “Наші профі. Футзал”.

ЧЕСЬКА ПЕРША ЛІГА. 2 ТУР

“Олімпік” Мельнік – “Забінсті Вічі” Брно – 10:1
Павло Русак (О) не потрапив до заявки на матч.

Другу перемогу в чеській Першій лізі святкував “Олімпік” з Мельніка, честь якого захищає голкіпер Павло Русак. На вихідних “олімпійці” вдома без участі нашого земляка розтрощили дебютанта чемпіонату “Забінсті Вічі” – 10:1. За підсумком ігрових вихідних “Олімпік” ділить першу-другу позицію разом з незмінним чемпіоном країни ФК “Хрудім”.

PARIMATCH ЕКСТРА-ЛІГА. 2 ТУР

“Сокіл” Хмельницький – “Ураган” Івано-Франківськ – 4:4
Олег Гуцуляк (С) виходив на майданчик у складі другої четвірки. Роман Татумірак (С) виходив на майданчик у складі третьої четвірки.

Головною несподіванкою вихідних стала осічка чинного чемпіона України “Урагану” у Хмельницькому, де місцевий “Сокіл” героїчно зумів відстояти нічию – 4:4. У складі господарів проти свої земляків зіграли Олег Гуцуляк та Роман Татумірак. Перші очки дозволили “соколятам” піднятись на сьому позицію турнірної таблиці.

“ДЕ Трейдинг” Миколаївка – АФФК “Суми” – 2:3
Василь Кефа (С)
виходив на майданчик у складі другої четвірки.

Першу перемогу в сезоні святкував АФФК “Суми”. У гостях Кефа і Ко дотиснули “ДЕ Трейдинг” – 3:2. Наш земляк виходив на паркет у другій четвірці. За підсумком 2-го туру “містяни” перебувають на п’ятій позиції Екстра-ліги.

“ХІТ” Київ – “Продексім” Херсон – 4:4
Орест Боргун (Х)
виходив на майданчик у складі другої четвірки. Микола Микитюк (П) виходив на майданчик у складі другої четвірки. Тарас Королишин (П) виходив на майданчик у складі третьої четвірки. Петро Шотурма (П) не потрапив до заявки на матч.

Центральний матч вихідних відбувся у Києві, де зійшлись “ХІТ” та “Продексім”. Кияни не лише дали бій “мельникам”, а й зуміли завдати херсонцям першої поразки в сезоні – 5:3. Зі всіх наших земляків поза грою залишився лише Петро Шотурма, який все ще проходить реабілітацію після травми. Після 2-го туру “ХІТ” ділить другу-третю позиції разом з “Ураганом”, тоді як “Продексім” розташувався на п’ятій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *