Офіційно: кадрові новини “Урагану”

Футзал

Трансферні новини від “драконів”.

Стало відомо про чергові кадрові зміни у складі Народного футбольного клубу “Ураган”. Клуб досягнув домовленості щодо продовження співпраці з універсалом Станіславом Моспаном, угода з яким завершувалась влітку цього року. Також до розташування “драконів” повернулись двоє гравців, у яких завершився термін дії орендних угод з іншими клубами – універсал Андрій Британ минулого сезону захищав кольори екстралігового клубу “CLUST” з Києва та Дмитро Федик, що виступав у складі словацького “Левіце”. 

Не обійшлось і без кадрових втрат – за підсумком сезону клуб залишають четверо представників. Мова йде про футзалістів Миколу Микитюка, термін дії контракту якого добіг до завершення і за обопільною згодою сторін не був продовжений, а також Даниіла Абакшина, що продовжить кар’єру в іншому клубі. Також тренерський штаб “драконів” залишили тренер Тарас Панчук та масажист Володимир Облещук

Керівництво НФК “Ураган”, тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники щиро вдячні Миколі Микитюку, Даниілу Абакшину, Тарасу Панчуку та Володимиру Облещуку за плідну співпрацю, бажають здоров’я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій футзальній кар’єрі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *