Наші профі. Закордон: невдачі “Етнікоса” на старті

Футбол

“Етнікос” Ігоря Худобяка вдруге програв на старті сезону, а “Спарта Б” Вадима Червака вривається в ТОП-3 – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

КІПР. ЧЕМПІОНАТ ПАНКІПРІАНУ. 2 ТУР

“Етнікос” Ахна – “ПАЕЕК” Нікосія – 1:3
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.

Другої поспіль поразки на старті сезону зазнав кіпрський “Етнікос”. Вдома Худоб’як і Ко поступились дебютанту елітного дивізіону “ПАЕЕК” зі столиці країни – 0:3. За підсумком 2-го туру клуб з Ахни перебуває у когорті команд, які ще не здобували очок і перебуває на одинадцятому місці турнірної таблиці.

ЧЕХІЯ. НАРОДНА ЛІГА. 7 ТУР

“Спарта Б” Прага – ФК “Усті-над-Лабем” – 1:0
Вадим Червак (С) не потрапив до заявки на матч.

Дублюючий склад празької “Спарти” продовжує перемагати у другому дивізіоні чеського футболу – Народній лізі. На вихідних “спартанці” обіграли ФК “Усті-над-Лабем” – 3:0. Оборонець Вадим Червак залишився поза заявкою на звітну гру. Після 7-го туру “Спарта Б” піднялась на третю сходинку турнірної таблиці, маючи у своєму активі 15 очок.

ПОЛЬЩА. ЖІНКИ. ЕКСТРАКЛЯСА. 5 ТУР

“АП Лотос” Ґданськ – “Університет Яггелонії” Краків – 3:0
Романа Лукач (АПЛ) залишилась на лаві для запасних.

“АП Лотос” святкував першу перемогу в жіночій Екстраклясі Польщі, вдома обігравши “Університет Яггелонії” з Кракова – 3:0. Захисниця господарок Романа Лукач спостерігала за грою з лави для запасних. Завдяки першій перемозі “АП Лотос” залишив зону вильоту і наразі перебуває на десятій сходинці турнірної таблиці.

ПОЛЬЩА. ЖІНКИ. ПЕРША ЛІГА. 5 ТУР

“Стомілянки” Ольштин – “Погонь” Тчев – 4:2
Надія Бойчук (П) не потрапила до заявки на матч.

Невдалими видались вихідні для “Погоні” Надії Бойчук, яка виступає у польській Першій лізі. “Погоньчанки” без участі нашої землячки в гостях програли ольштинським “Стомілянкам” – 2:4. Після 5-го туру “Погонь” опустилась на сьому позицію турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *