Кубок ААФУ. “Благо-Юність” – “ЛСТМ №536” – 2:1

Футбол

Дебютант всеукраїнських змагань “Благо-Юність” припиняє боротьбу у Кубку Укроаїни серед аматорів.

З перших хвилин зустрічі в атаку понеслися саме господарі поля, адже їм потрібно було відіграватися (перший матч 1:3) й забивати швидкий гол. Одразу на 2-й хвилині свій шанс не використав Третяк Роман, який начебто й пробивав добре, але м’яч пролетів далеко від воріт. Натомість гості з Луцька розпочали зустріч доволі обережно. Це цілком зрозуміло, бо ж рахунок, який вони собі забезпечили вдома їх цілком влаштовував.

Верхнянці впродовж більшої частини першого тайму намагалися створювали якийсь конструктив. Хороший момент був у Подолюка на 14 хвилині: гравець класно приклався до «круглого», однак кіпер лучан Ярмощук був на місці. Також, прекрасна нагода у Герина на 19 хвилині, який обіграв гравців команди суперника, вийшов на побачення з їхнім кіпером й пробивав у порожні ворота, однак, без результату.

На 27 хвилині господарям нарешті вдалося відкрити рахунок у матчі, правда, з допомогою гравця опонентів Олійника, який забив у власні ворота й допоміг Герину, який до цього автоголу також доклався, принести радісні емоції своїм вболівальникам, яких назбиралося на стадіоні чимало. Одразу після відкриття рахунку у команди «Благо-Юність» буквально посипалися удари у площину воріт лучан. Це й момент Москалика, який пробивав над ближньою дев’яткою, чергові нагоди Третяка, Подолюка й Романчука на 39 хвилині, коли м’яч пролетів над поперечиною.

На 31 хвилині зустрічі одним з нечисленних моментів відзначилися лучани, які створили небезпеку біля володінь нашого Макогона, однак той холоднокровно відбив. В останні хвилини першого тайму команді «ЛСТМ-536» вдалося відтіснити гру від своїх воріт й дещо заспокоїти господарів поля, які мали відмінні нагоди для того, щоб збільшувати рахунок у зустрічі. Прикрий момент, який залишив гостей грати вдесятьох стався на доданих арбітром хвилинах 45+2: червоне світло перед собою побачив гравець «Луцьксантехмонтажу-536» Віктор Сущ, який зібрав у сукупності два попередження від рефері Ткача.

У другій половині зустрічі «Blago-Юність» не припинили чинити тиску на ворота команди суперника, проте, вже зі значно меншою інтенсивністю. Загалом, було видно, що команди втомились або ж грали з величезною обережністю.Значно підвищив шанси верхнянців на вихід до чвертьфіналу турніру Лаврук Святослав, який на 77 хвилині поєдинку дальнім ударом переправив м’яча у ворота суперника. Нервувати вболівальників на стадіоні та в онлайн-трансляції змусив також Турчанський на 83 хвилині матчу, коли у ворота лучан арбітр призначив одинадцятиметрового, а наш гравець не зумів його реалізувати, оскільки кіпер парирував удар.Під кінець зустрічі арбітр вилучив і гравця верхнянців Подолюка, котрий отримав два гірчичники й команди догравали у складах 10 на 10.

А далі, як кажуть в народі «не забиваєш ти, забивають тобі». Так і трапилось на доданих арбітром хвилинах 90+1, коли команді «Луцьксантехмонтаж-536» таки вдалося розписатися у воротах кіпера господарів Макогона й перекреслити всі шанси нашої команди на прохід в наступний етап.

«Благо-Юність» – «Луцьксантехмонтаж-536» – 2:1
Голи:
Олійник, 27, автогол, Лаврук, 77 – Горщарук, 90+1.
“Благо-Юність”: Макогон – Канюк – Романчук – Долотко (Христонько, 75) – Турчанський – Лаврук – Третяк (Павлюк, 67) – Танчин (Герин 10, Гудак, 81) – Курташ (Кукурудз, 87) – Подолюк – Москалик.
Перший матч: 1:3

ФК Благо-Юність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *