Юрій Іванишин: “Маємо достатньо матеріалу для аналізу”

ТОП Футзал

Наставник “Урагану-2-КФВ” про підготовку команди до Першої ліги.

Юрію, розкажи, як проходить підготовка команди до нового сезону?
– Підготовку команди до нового сезону можна розділити на два етапи – це проходження НТЗ в Івано-Франківську, де ми мали можливість залучити до тренувань гравців з команди U-17 та переглянути потенційних новачків, а також безпосередня підготовка до офіційного старту сезону 2021/22 років. На другому етапі нам вже вдалося зіграти чотири товариські матчі з “Зорею”, львівською КІВС “Енергія-2” та луцьким “Любартом”.

Насамперед хочемо подякувати за спаринги тренерам та керівникам команд. Саме у таких матчах маємо можливість побачити реальний стан справ, оцінити над чим ще потрібно працювати, експерементувати, напрацьовувати взаємодію в групах, в четвірках та команди в цілому. Тому, сміливо скажу, що на даний момент маємо достатньо матеріалу для аналізу.

Розкажи про кадрові зміни в команді під час міжсезоння.
– Як відомо команду покинули Олег Негела та Петро Сенюк, які нині виступають у польській Екстраклясі, Роман Петровський та Святослав Петросюк, а також Владислав Завертаний та Микола Гуйван, які відтепер гратимуть в основному складі “Урагану”. Натомість ряди поповнили Олександр Сименко та Олег Пицик.

– 8-го вересня відбулась нарада керівництва АФУ та потенційних учасників Першої ліги. Як оціниш нововведення у новому сезоні?
– Якщо все те, про що йшла мова на зібранні представників команд Першої ліги втілиться в життя, то чемпіонат вийде дуже цікавим. До 25-го вересня всі представники мають подати лист-підтвердження про участь у чемпіонаті і після того вже буде відома більш детальна інформація щодо кількісного складу.

– Які завдання ставитимете перед собою у новому сезоні?
– Ставимо перед собою завдання вийти на такий рівень, який буде сприяти гравців до переходу на найвищий рівень їхньої готовності та майстерності.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *