Поліціянтка з Прикарпаття – переможниця Чемпіонату України з дзюдо

Інші ТОП

Старша інспекторка роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, старша лейтенантка поліції Оксана Типусяк виборола першість у відкритому Чемпіонаті України з дзюдо, що проходив у Дніпрі у рамках 9-х Всеукраїнських ігор серед ветеранів спорту.

Упродовж двох днів за перемогу змагалися близько 280 спортсменів. За результатами поєдинків прикарпатська поліціянтка зайняла перше місце у ваговій категорії до 48 кілограмів, йдеться на сторінці ГУНП в області у фейсбуці.

«Я дуже задоволена своїм результатом. Й надалі прагну до нових перемог на наступних змаганнях, які мають відбутися вже невдовзі. Для цього я буду продовжувати тренуватись та вдосконалювати свої навички», – каже Оксана Типусяк.

Прикарпатська поліціянтка є майстринею спорту України з дзюдо та самбо, чемпіонкою України з дзюдо та самбо, срібною призеркою Європи та бронзовою призеркою світу з самбо.

Попри щільний графік роботи в поліції, Оксана завжди знаходить час для свого спортивного захоплення, яким займається з 12 років. Крім того, на дозвіллі вона проводить тренування з дзюдо для дошкільнят.

Крім того, Прикарпаття на цих змаганнях представляв також старший інспектор відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення обласної поліції Павло Кічура.

Поліціянт здобув п’яте місце у ваговій категорії 100 кілограмів.

Галка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *