Старий Луцьк – Прикарпаття-Говерла. Анонс + LIVE

Баскетбол ТОП

2-3 жовтня “ведмеді” протистоятимуть на виїзді “Старому Луцьку”.

Історія баскетбольних протистоянь команд – дуже насичена і напружена. Статистика говорить про те, що за перемогами лідирують підопічні Володимира Журжія, однак цифри не грають в баскетбол – сильнішого у звітних матчах визначить лише гра.

Перед стартом нового сезону кадровий потенціал франківців дещо змінився. По-перше, наставником команди з Прикарпаття став Євген Ісаков, екс-очільник національної збірної Казахстану. По-друге, до команди доєдналося тріо тезок-новачків: Андрій Калашніков, Андрій Мацьків та Андрій Гаврилюк. Передусім, звісно відзначаємо першого з них: досвідчений Андрій Калашніков повертається до рідної команди після річного «відрядження» до Рівного.

Ростер у «Прикарпаття-Говерли» – дуже непоганий. Відзначаємо Аврахова, Кошовця, Лесика, Калашнікова, братів Тимофійчуків. У Євгена Ісакова зараз підібрався хороший сплав молодості та досвіду, гравці довго грають разом і чудово ладять на майданчику, тож команда з Івано-Франківська готова боротися за високі результати і точно не буде хлопчиками для биття.

Гравці «Старого Луцька» активно провели літо. Більшість з них – грали у турнірах з баскетболу 3х3, а «Промбудсфера» ще й перемагала на чемпіонаті України. Останнім часом волиняни активно готувалися до початку чемпіонату на зборах, а ще – встигли зіграти на турнірі пам’яті Олексія Веремійчика і провести спаринг проти Рівного. Підсумок – чотири перемоги у чотирьох матчах.

У порівнянні з минулим роком в заявці команди на Вищу лігу немає Тютюнника та Дейни. Однак є солідне підсилення у вигляді Євгена Коровякова та Іллі Зайця. Позитивно, що в розташуванні «Старого Луцька» залишилися лідери, тож з огляду на ростер, досвід та майстерність команди, волиняни можуть не просто ставити перед собою високі завдання, а й досягати їх.

Перша гра суперників відбудеться сьогодні, 2-го вересня, о 19:00. Другий матч розпочнеться 3-го вересня. Старт – 12:00. Локація – ОДЮСШ (Шевченка 3). Трансляція – Ютуб та 12 канал.

БК “Старий Луцьк-Університет”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *