“Калуш-ПНУ” зіграє два матчі в Ужгороді

Баскетбол

Сезон у чоловічій Вищій лізі продовжиться баблами одразу в трьох містах, де зіграють по три команди в кожному з п’ятниці, 4 листопада, по неділю, 7 листопада.

Найближчі матчі пройдуть у Києві, Львові та Ужгороді в рамках матчів першого туру у групах 2 та 3.

Календар матчів Вищої ліги 4-6 листопада

4 листопада, п’ятниця

Київ, Пуща-Водиця
14:00 Група 3 Чернігів-ШВСМ – Ніко-Баскет

Львів, ПС Галичина
17:00 Група 2 Львівська Політехніка – Рівне-ОШВСМ

Ужгород
19:00 Група 2 Ужгород-УЖНУ-ЗОДЮСШ – ЧЕ-Баскет-ЧОДЮСШ

5 листопада, субота

Львів, ПС Галичина
10:30 Група 2 Рівне-ОШВСМ – Самбір

Київ, Пуща-Водиця
12:00 Група 3 Ніко-Баскет – Збірна Полтавської області-Полтава-Баскет

Ужгород
15:00 Група 2 ЧЕ-Баскет-ЧОДЮСШ – Калуш-ПНУ

6 листопада, неділя

Київ, Пуща-Водиця
11:00 Група 3 Збірна Полтавської області-Полтава-Баскет  – Чернігів-ШВСМ

Львів, ПС Галичина
11:00 Група 2 Самбір – Львівська Політехніка

Ужгород
13:00 Група 2 Калуш-ПНУ – Ужгород-УЖНУ-ЗОДЮСШ

Нагадаємо, у сезоні візьмуть участь 17 команд. Вони визначать чемпіона у три етапи. На першому етапі Федерація баскетболу України за територіальним розташуванням та спортивним принципом поділила команди  на три групи по 5-6 команд. Всі команди зіграють в своїх групах три кола за коловою системою у форматі “баблів”

На другому етапі дві кращі команди Групи 1 та по три кращі команди Групи 2 та Групи 3 сформують вісімку команд, що розіграють підсумкові 1-8 місця. Спочатку вони сформують дві групи по чотири команди і вони зіграють у два кола у форматі баблів без врахування очок, зароблених на першому етапі.

Команди, що посядуть 3-5 місця в Групі 1, та команди, що посядуть 4-6 місця в Групі 2 та Групі 3, сформують одну групу на 9 команд та розіграють між собою за підсумкові 9-17 місця без урахування очок 1-го етапу в одне коло за коловою системою (у форматі бабл в трійках).

На третьому етапі по дві кращі команди з квартетів другого етапу (за 1-8 місця) сформують фінальну групі, яка у два кола з урахуванням очок другого етапу в іграх між собою у форматі бабл розіграє 1-4 підсумкові місця.

Команди, що посядуть в своїх групах другого етапу (за 1-8 місця) 3 та 4 місця, зіграють між собою два кола з урахуванням очок другого етапу в іграх між собою у форматі бабл за 5-8 підсумкові місця.

Сезон проходитиме без плейоф, чемпіона України визначатимуть виключно за підсумками регулярного чемпіонату, а змагання пройдуть в умовах “баблів” та без глядачів.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *