«Прикарпаття» – «Альянс». Анонс матчу 15-го туру

Футбол

Цієї суботи, 23 жовтня, у Першій лізі відбудуться два поєдинки 15-го туру. На домашній арені стадіону “Рух” івано-франківське “Прикарпаття” прийматиме одного з лідерів чемпіонату – “Альянс” з Липової Долини. Початок матчу о 13:15. Пряма трансляція на ютуб-каналі ПЕРША ЛІГА.

Шоста команда проти третьої. Саме на ці позиції піднялися суперники ще після дев’ятого туру. Хоча якщо взяти до уваги не набрані, а втрачені очки, то за цими показниками “Альянс” поки йде другим вслід за “Металістом”, а “Прикарпаття” – лише на 9-му місці.

До очного протистояння команди підходять в різних настроях. Після двох поспіль нічиїх івано-франківці здобули важливу гостьову перемогу, у “матчі за 6 очок” перегравши хмельницьке “Поділля” (2:0). Натомість підопічні Юрія Ярошенка у минулому турі перервали свою семиматчеву безпрограшну серію, доволі несподівано зазнавши домашньої поразки від “Ужгорода” (2:3).

Між собою суперники зустрічалися лише двічі, адже “Альянс” проводить свій другий сезон у Першій лізі. Торік господарі стадіону “Рух” здобули непросту перемогу завдяки красивому дальньому удару Івана Сондея – 1:0. У другому колі в Сумах гра була зроблена ще у першому таймі – 4:0. І все ж наприкінці матчу “Прикарпаттю” вдалося забити гол престижу – 4:1. Яким вийде третє в історії протистояння цих команд?

Чемпіонат України. Перша ліга. 15 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Альянс» (Липова Долина)

23 жовтня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 13:15
Арбітр: Є.Цибулько (Черкаська обл.). Асистенти арбітра: М.Кузьменко (Київ), К.Хіміченко (Київська обл.).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: С.Соботюк (Київ).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *