Федір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»

ТОП Футзал

Легендарний український футзаліст Федір Пилипів поділився очікуваннями від старту івано-франківського «Урагану» в основному раунді Ліги чемпіонів. Відзначимо, що наша команда гратиме свій міні-турнір вдома протии «Аразу» (Азерзайджан), «Юнайтед Галац» (Румунія) та «Лічені» (Косово).
 
– Поділіться своїми очікуваннями від старту «Урагану» в Лізі чемпіонів? Кого із суперників вважаєте найбільш грізним для нашої команди?
– З нетерпінням очікую на старт Ліги чемпіонів. Єврокубки завжди приковують особливу увагу. Думаю, що головним суперником для нашої команди стане «Араз». Проте, не варто недооцінювати і румунський «Юнайтед Галац». Ця команда також здатна зіпсувати нам настрій. Загалом, у Лізі чемпіонів немає слабких команд і з кожним суперником буде непросто.
 
Щодо найближчого суперника «Аразу», то клуб з Азербайджану нещодавно підсилився ще одним бразильцем – Давідом Густаво Дос Сантосом. Думаю, що на нас очікує цікавий та безкомпромісний матч.
 
– На вашу думку, які шанси у нашої команди на вихід із групи?
– Перед початком турніру шанси завжди – 50/50. Хочеться побажати нашим гравцям зіграти на своєму максимумі і тоді все вийде. У нас хороша команда, з кваліфікованими гравцями. Головне – вірити у власні сили.
 
– Які зміни у грі «Урагану» можете відзначити у нинішньому сезоні? Чи є у команді лідери, які можуть самотужки вирішити долю матчів?
– «Ураган» продовжує грати у свій футзал, який приніс команді успіх у минулому сезоні. На жаль, команду залишили лідери: Микола Микитюк та Ярослав Лебідь. Достойної заміни поки що цим гравцям не знайшли і це змушує хвилюватися. Ураган сильний своєю командною грою, в якій кожен гравець може проявити себе.
 
– Декілька днів тому «Ураган» поступився «Продексіму». Наскільки ця поразка у психологічному плані може вплинути на команду? Чи навпаки, ще більше розізлить підопічних Павленка?
– Можливо, ця поразка навіть піде на користь та додасть спортивної злості. Сподіваюся, що наша команда усіх переможе.
 
– Матчі Ліги чемпіонів проходитимуть в Івано-Франківську. Наскільки підтримка вболівальників може допомогти Урагану?
– Думаю, що в Івано-Франківську команда відчує неймовірну підтримку. Атмосфера на матчах буде шаленою. Вболівальники гнатимуть футзалістів уперед і змушуватимуть їх демонструвати все на що здатні. Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди.

Kamp-sport

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *