Назарій Воробчак – найкращий молодий гравець 16-го туру чемпіонату

Футбол

Sport Arena тур за туром називає найкращих у Першій лізі сезону 2021/22 в індивідуальних номінаціях і подає ексклюзивну статистику. За підсумками 16-го ігрового дня до числа лауреатів потрапив 21-річний півзахисник “Прикарпаття” Назарій Воробчак, для якого це вже друге подібне визнання. А третій гол у ворота “Ужгорода” у виконанні Івана Сондея визнали найкращим у 16-му турі чемпіонату.

ЛАУРЕАТИ 16-ГО ІГРОВОГО ДНЯ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ:

тренер туру – Олександр Кучер (Металіст)

джокер туру – Єгор Прокопенко (Оболонь)

легіонер туру – Фарес Балулі (Металіст)

найкращий молодий гравець туру – Назарій Воробчак (Прикарпаття)
У складі швидкої, мобільної групи атаки івано-франківців Воробчак був серед найбільш активних. Кілька разів сам «роззував» суперників зміщеннями з ударами, і хоча сам не забив – виявився безпосередньо причетним до одного зі взяттів воріт. Це після удару Назарія, відбитого ужгородським воротарем, з добивання забив Волошинович.


Статистика SportArena.com: 15 матчів у чемпіонаті, 3 голи, 1 асист.

гол туру – Іван Сондей (Прикарпаття → ФК Ужгород)
У цьому турі були дуже непогані голи, проте хочеться відзначити «привіт із 90-х» ‒ дуже хитрий розіграш штрафного з гарматним завершенням. Цитуємо звіт: «Але все ж таки на 71-й хвилині Прикарпаття забило ще один м’яч, коли Допілка збив Сондея біля власного штрафного майданчика, а івано-франківці здорово розіграли стандарт: Кузьмин покотив на Семотюка, той зробив скидку Сондею, а Іван зряче з-за меж штрафного майданчика пробив у сітку воріт закарпатців – 3:1». 


герой туру – Євген Підлепенець (Металіст)

За версією сайту Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *