“Ураган” друге коло розпочне у Харкові + LIVE

Футзал

У суботу, 6-го листопада, франківський “Ураган” у Харкові зіграє матч 10-го туру Parimatch Екстра-ліги проти місцевого “Viva Cup”. Матч відбудеться на майданчику Палацу спорту “Локомотив” і розпочнеться о 14:00.

Завтрашній матч стане завершальним у програмі 10-го туру Parimatch Екстра-ліги. Адже сьогодні в інших матчах ігрового вік-енду столичний “ХІТ” та херсонський “Продексім” здобули синхронні перемоги, тоді як АФФК “Суми” створили несподіванку у Львові, обігравши “Енергію” – 5:3.

Разом з тим, останні тижні для обох команд пройшли у кардинально протилежному темпі. “Дракони” минулого тижня відіграли єврокубковий марафон в Івано-Франківську, здобувши три перемоги та впевнено кваліфікувавшись до Елітного раунду турніру. Натомість харківський клуб після паузи, пов’язаної зі спалахом коронавірусної інфекції, вдома ледь не створив сенсацію, мінімально поступившись херсонському “Продексіму” – 1:2.

Поєдинок першого кола між “Ураганом” та “Viva Cup” в Івано-Франківську завершився впевненою перемогою “драконів” – 3:0. Тоді у воротах харків’ян розписались Віталій РадевичРоман Кордоба та Артем Фаренюк. З того часу “вівакапівці” добряче підсилили власні ряди. Якщо підписання молодого Антона Стадника можна назвати ходом на перспективу, то повернення до України Віталія Байцура, який більшість своєї кар’єри відіграв закордоном та у минулому голкіпера національної збірної України Дмитра Литвиненка з впевненістю можна віднести до категорії “з прицілом на призові місця”. І наразі підопічні Романа Перадзе дуже близькі до згаданої мети, адже йдуть на четвертій сходинці чемпіонату, маючи у своєму активі одну гру в запасі.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 14:00.

“Viva Cup” Харків – “Ураган” Івано-Франківськ
6 листопада. Parimatch Екстра-ліга, 10 тур. м. Харків, ПС “Локомотив” – 14:00.
Арбітри: Святослав Ключник (Миколаїв), Артем Федорищев (Луганська обл.), Денис Чумак (Харків)
Хронометрист: Олена Клімова (Харків)​
Спостерігач арбітражу: Ігор Аладін (Луганська обл.)
Делегат: Ігор Шишка (Харків)​

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *