Do like Olympians для юних боксерів

Бокс ТОП

29 жовтня 2021 року у м.Івано-Франківську в спортивному клубі «Вовчинець» було реалізовано проект НОК України #Do like Olympians спрямованого на промоцію головних олімпійських цінностей – дружби, поваги і досконалості.

В гості до юних спортсменів завітали:

  • Мирослав Карабін – голова відділення НОК України в Івано-Франквіській області, директор Івано-Франківської ОДЮСШ;
  • Віктор Поляков – учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 рокув м. Афіни (Греція), майстер спорту України міжнародного класу з боксу;
  • Любомир Григорук –  голова громадської організації «Вовчинецька громада», заступник голови спорткомітету с.Вовчинець;
  • Тетяна Мисак – представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області. 

Учасниками заходу стали понад 40 вихованців відділення боксу Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи. На початку зустрічі Віктор Поляков розповів про свій спортивний досвід,
поділившись порадами, як досягати високих результатів, і відповів на питання, що цікавили дітей – про історію Олімпійських ігор, про досягнення видатних спортсменів Івано-Франківщини, які гідно представляють нашу державу на міжнародній арені. Також юні боксери отримали корисні практичні поради з організації з планування оптимального для спортсмена розпорядку дня, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших звершень.

Далі на хлопців і дівчат чекала практична частина заходу. Позитивні емоції, веселий настрій і заряд бадьорості були гарантовані дітям під час фізичних активностей з відомим боксером. На завершення кожен учасник заходу отримав подарунки з символікою проекту #Do like Olympians від відділення Національного олімпійського комітету України та зробили спільне фото на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *