“Покуття” – “Благо-Юність”: анонс матчу (+ LIVE)

Футбол

У середу, 10 листопада, відбудеться завершальний поєдинок 13 туру чемпіонату області.

«Благо-Юність» в останньому матчі першого кола відправиться в гості до коломийського МФК «Покуття». Перенесена гра відбудеться на місцевому стадіоні з близькою нам назвою «Юність» о 14:00.

МФК «Покуття» – команда, що представляє Коломийщину у чемпіонаті Івано-Франківської області з футболу. Наразі справи у коломиян ідуть не найкращим чином. «Покуття» посідає 12 сходинку у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 9 залікових пунктів, здобутих у 2 переможних поєдинках і 3 матчах, які закінчились нічийними результатами.

Окрім того, в попередньому 12 турі МФК «Покуття» отримали технічну поразку за неявку на календарний матч чемпіонату Івано-Франківської області з футболу сезону 2021-2022 р. проти команди «Карпати» Брошнів-ОсадаНа офіційній сторінці коломиян у Фейсбуці останні заявили, що зверталися до асоціації з проханням перенести гру, оскільки мали на те поважні причини (2 гравці з позитивним результатом тесту на Covid-19 та ще 4 на самоізоляції), однак це не стало підставою для перенесення гри й Контрольно-дисциплінарний комітет «ІФАФ» зарахував команді МФК «Покуття» Коломия технічну поразку (– :+) і, відповідно, команді «Карпати» Брошнів-Осада технічну перемогу (+:–). У середу обидві команди очікує важка гра, яка завершує перше коло чемпіонату й від якої залежить те, з яким настроєм гравці підуть на перерву.

Благо-Юність

Чемпіонат області. 13 тур
10.11.2021 (середа)
м. Коломия, стадіон “Юність”, 14:00

“Покуття” Коломия – “Благо-Юність”

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *