Роман КІНДРАТІВ: “Завдання у чемпіонаті ставимо максимальні”

Пряма мова ТОП Футзал

Наставник “Урагану” U-13 Роман Кіндратів поділився враженнями від І туру Вищої ліги, який минулого тижня відбувся у Луцьку.

– Романе, насамперед, які завдання в команди на поточний сезон?
– Завдання у чемпіонаті ми ставимо максимальні. Минулого року вже мали можливість “обкатати” наших гравців у Вищій лізі. Ми грали футзалістами 2009 р. н., тоді як проти нас виступали команди з “пізніми” гравцями 2007 р. н. Здобули певний досвід, тож у цьому чемпіонаті ставимо максимальні завдання, які і будемо намагатись виконувати.

– Минулого тижня команда відіграла І тур Вищої ліги у Луцьку. Чи задоволений грю у І турі?
– Скажімо так, були матчі, які принесли задоволення, а були такі, які розчарували. Серед останніх можна назвати матч 1-го туру, в якому ми поступились луцькому “Любарту” з великим рахунком 2:9. В тій грі нам багато що не вдалось і пропустили дуже багато необов’язкових м’ячів. Тож цю гру занесемо зі “знаком мінус”. Решта матчів провели на належному рівні.

– А як щодо найкращої гри на турі?
– Звісно, це поєдинок проти рівненської ДЮСШ №4. Була хороша гра, яка мені сподобалась. Спочатку вели 2:0, згодом пропустили та залишились в меншості. Та хлопці втрьох зуміли не лише вистояти, а згодом і забити. Гравці проявили характер і бійцівські якості, забивши при цьому і красиві голи. Саме та гра вселила впевненість, додала нам наснаги і довела, що все у наших силах. Також можу відзначити і останній матч проти “ДЮСШ-Respect”, в якому нав’язали боротьбу, скоротили рахунок програючи 0:2, мали хороші нагоди для того, щоб переломити гру. Та в підсумку, не склалось і програли 1:4.

– Як в цілому можеш оцінити рівень чемпіонату?
– Рівень чемпіонату досить високий. Вважаю, що вісім команд будуть боротись за медалі. Більшість команд мають у своєму складі “пізніх” гравців  2007 р. н., на яких і будують свою гру. У нас же “чистий” 2009 р. н. Ця різниця відчувається у такому віці є суттєвою перевагою. Втім, ми за рахунок командних дій будемо намагатись впоратись з цими командами. Тим паче, наразі ми на чотири очки відстаємо від лідера, а команди, які йдуть на третій та четвертій сходинках, зіграли на гру більше за нас.

– Наступний тур відбудеться в середині грудня в Крижанівці. Як відбуватиметься підготовка до ІІ туру?
– По приїзду з Луцька хлопці отримали день відпочинку, адже за чотири дні зіграли сім ігор. У нас буде час поговорити про турнір, розповісти, що було добре, що погано, розібрати помилки і зрозуміти над чим ще потрібно працювати. Маємо час сповна підготуватись до наступного туру. Суперників ми вже бачили у дії, тож будемо розбирати їх матчі і точково готуватись до кожного з них. Сподіваюсь, будемо прогресувати від туру до туру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *