Як грати в ігрові автомати гравцям без досвіду

Інші

Ігрові автомати неймовірно популярні у різних куточках світу. В Україні індустрія ігрових апаратів онлайн оцінюється у 2 мільярди гривень на рік. Ігрові автомати широко популярні завдяки своїй захоплюючій тематиці, барвистим символам та простому ігровому процесу. Ви навіть можете знайти ігрові автомати із прогресивними джекпотами, які обіцяють великі виграші.

У ігрові апарати онлайн цікаво грати, ці ігри бувають різних типів та конфігурацій барабанів. Крім того, у деяких з цих ігор є складні функції та бонуси, які можуть здивувати новачків. То як же вибрати найкращі ігрові автомати для гри, якщо ви новачок? Щоб допомогти вам, експерти по азартним іграм UkrSlots склали список, який може стати вашим посібником при виборі найкращих ігрових автоматів для гри на гроші.

Класичні ігрові автомати з 3 барабанами

Якщо ви новачок, рекомендуємо почати з ігрових автоматів з базовим ігровим процесом та функціями. Наприклад, ви можете почати з класичних слотів, які базуються на механічних ігрових автоматах, мають три барабани та одну лінію виплат. Це означає, що для отримання виплат вам потрібно зібрати по горизонталі лише три однакові символи.

Приклади класичних одноруких бандитів

Mega Joker, культовий класичний слот від Netent з високою дисперсією та неймовірно високим RTP у 99%. Це класичний слот із фруктами, в якому різнокольорові фрукти є ігровими символами. Крім фруктових символів, ця гра також може похвалитися бонусною грою Mystery Wins та прогресивним джекпотом. Ще один класичний ігровий автомат – Super Burning Wins: Respin від Playson. Знову ж таки, це фруктовий автомат, барабани якого заповнюють різнокольорові фрукти, також ця гра може похвалитися бонусом Respin. У цьому бонусі на двох барабанах зображені символи, які стають липкими на час респіну. Ви можете спробувати інші гральні автомати: Sticky Joker від Play’n GO і Lightning Joker від Yggdrasil Gaming.

Шукайте ігрові автомати з більш високим RTP

При виборі гральних автоматів зверніть увагу на ігри з більш високим відсотком повернення гравцю (RTP). Перш ніж продовжити, поговоримо про важливість RTP. Інформація про RTP відноситься до фактичної віддачі від гри в довгостроковій перспективі та виражається у відсотках. Більшість ігрових автоматів мають RTP від​​95 до 97%, а деякі ігри пропонують дохідність до 99%. Чим вище RTP, тим це краще для гравця в казино, особливо для новачка. Наприклад, у слоті, який може похвалитися прибутковістю 97%, це означає, що на кожну зібрану ставку 1000 гривень він поверне гравцям 970 гривень у вигляді виграшів.

Ігрові автомати з більш високою прибутковістю: Mega Joker та Blood Suckers від Netent, White Rabbit Megaways від Big Time Gaming та Rainbow Riches Pick n Mix від Barcrest. Ці ігрові автомати не тільки пропонують вищий прибуток, вони також мають яскраві теми, які допомагають забезпечити приємний ігровий процес.

Автомати з низькою та середньою волатильністю

Ігрові автомати також різняться по волатильності. Це стосується того, як часто у грі відбуваються маленькі чи великі перемоги. Ігрові автомати з високою волатильністю – це ті, які дають менше виграшів, але виплати більші. На ігрових автоматах з низькою волатильністю виграші відбуваються найчастіше, але менші за сумою. Якщо ви новачок, краще почати з ігрових автоматів із низькою волатильністю, які можуть забезпечити часті виграші. Новачку не треба ризикувати своїм банкролом у дуже нестабільних та непередбачуваних іграх, найкраща стратегія – грати повільно, але з великим потенціалом виграшу. Рекомендуємо наступні автомати з низькою дисперсією: Big Bad Wolf, Starburst та Blood Suckers 2. У цих іграх ви можете розраховувати на невеликі виграші у кожних п’яти-десяти випадкових обертаннях.

У який би онлайн-слот ви не грали, не забувайте враховувати тематику гри та її розважальну цінність. Зрештою, ви граєте онлайн не тільки для того, щоб отримати потенційні виплати, а й для того, щоб отримати задоволення. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *