Матч зірок-2021 Parimatch відбудеться у Черкасах

ТОП Футзал

26 листопада у міського голови Черкас Анатолія Бондаренка відбулася нарада щодо проведення у місті Матчу зірок-2021. 

Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико висловив міському голові Черкас Анатолію Бондаренку подяку за підтримку та розвиток спорту у місті та повідомив, що 15 грудня 2021 року у Черкасах у СК «Будівельник» відбудеться традиційний Матч зірок з футзалу, в якому гратимуть найкращі футзалісти України поточного сезону. Анатолій Бондаренко зі свого боку пообіцяв посприяти проведення цієї зустрічі.

В обговоренні деталей проведення Матчу зірок взяли участь президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров, директор СК «Будівельник» Світлана Бондар, президент ФК «ЛНЗ» (Черкаси) Андрій Полтавець, віце-президент Асоціації футзалу Черкаської області Анатолій Коверський та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов. 

Матч зірок-2021 стане третім за ліком і розпочнеться о 19:00.

Після перерви у 2020-му році традиційний футзальний Матч зірок знову відбудеться.

Вже наступного тижня буде запущена процедура голосування, завдяки якій вболівальники зможуть обрати своїх улюбленців, які будуть делеговані для участі у поєдинку.

Попередні рази такі святкові дійства відбувалися у Львові та Рівному. На цей раз господарем стане ще одне місто з чудовими футзальними традиціями – Черкаси.

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *