“Ураган” та “Енергія” зіграють в Івано-Франківську (+LIVE)

Футзал

Чергова серія “енергетичного” дербі.

У суботу, 27-го листопада, франківський “Ураган” на домашньому майданчику зіграє матч 13-го туру Parimatch Екстра-ліги проти львівської “Енергії”. Матч відбудеться на майданчику СК КФВ і розпочнеться о 18:00.

Футзальне протистояння Івано-Франківська та Львова славиться своєю принциповістю. До того ж, “Енергія” в останніх матчах демонструє невиразні результати, тож матиме подвійну мотивацію у поєдинку проти “драконів”. Натомість “Ураган” лише повернувся з тренувальних зборів в Ужгороді, де готувався до матчу проти “енергетиків” та старту в Елітному раунді Ліги чемпіонів УЄФА. 

У першому колі у Львові “Ураган” святкував впевнену перемогу з рахунком 4:0. Тоді влучними ударами відзначились Роман КордобаДаниіл АбакшинВіталій Радевич та Назар Швед. Відзначимо, що ця звитяга стала першою з великим рахунком для “драконів” протягом останніх років у гостьовому “енергетичному дербі”.

Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізичного виховання складає 50%. У зв’язку з карантинними обмеженнями та запроваджання червоної зони епідеміологічної ситуації на Прикарпатті, для того, щоб потрапити на трибуни Манежу КФВ, кожному глядачеві, окрім квитка на гру, необхідно мати один з наступних документів:
– негативний результат тестування на СОVID-19 методом ПЛР або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-СоV-2, проведені не раніше, ніж за 72 години до початку поєдинку;
– або документ, що підтверджує одужання особи від зазначеної хвороби;
– або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема, у мобільному додатку “Дія”.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган” та Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 18:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Енергія” Львів
27 листопада. Parimatch Екстра-ліга, 13 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 18:00.
Арбітри: Леонід Жиронкін, Максим Кравченко (обидва – Київ), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *