Леванте – Ураган. Анонс матчу + LIVE

ТОП Футзал

У середу, 1-го грудня, франківський “Ураган” у Лісабоні проведе матч 1-го туру Елітного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти іспанського “Леванте”. Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу Pavilhão Fidelidade і розпочнеться о 19:00.

“Дракони” продовжують свій шлях у Лізі чемпіонів УЄФА. Вчора, 29-го листопада, команда вирушила до Португалії, а вже сьогодні провела перше тренування та випробувала паркет арени Pavilhão Fidelidade в Лісабоні, де будуть зіграні всі матчі міні-турніру групи D Елітного раунду.

Першим суперником “драконів” буде іспанський “Леванте”. Офіційним роком заснування клубу є 2011-й рік, коли футзальний клуб “Домінікос” уклав контракт з клубом іспанської футбольної Прімери “Леванте” та офіційно увійшов до спортивної сім’ї левантійців. В тому ж сезоні команда розпочала боротьбу у Сегунді Б, з першої спроби стала чемпіоном змагань та підвищилась у класі. Недовгим видалось перебування “Леванте” і в Сегунді – за два сезони команда виборола “золото” та увійшла до еліти іспанського футзалу. Довший час валенсійці тримали марку міцного середняка футзальної Прімери, а найбільшим успіхом став півфінал Кубка Короля у сезоні 2016/17.

Втім, все змінилось минулого сезону. Спочатку “левантійці” фінішували на п’ятій сходинці регулярного чемпіонату, а в чвертьфіналі доволі сенсаційно залишили за бортом півфіналу “Джимбі Картахену”, обігравши суперника у двох матчах. Далі у півфіналі “Леванте” з боями обіграв головну сенсацію іспанського футзалу останніх років “Вінья-Албалі”, який, фінішувавши восьмим, зумів вибити у чвертьфіналу потужне “Ель-Посо” (!). Фінальна серія проти “Барси” тривала три поєдинки. Після двох ігор була зафіксована нічия, а у вирішальному третьому матчі “синьо-гранатові” зуміли дотиснути левантійців у серії пенальті (!) і вп’яте в історії вибороти звання чемпіонів Іспанії. “Леванте” натомість задовільнились срібними нагородами.

Якщо ж говорити про поточні справи “левантійців”, то наразі команда Дієго Ріоса не хапає зірок в чемпіонаті Іспанії. Після 9 турів левантійці перебувають поза межами зони плей-офф, перебуваючи на десятій позиції. Втім. відставання від “Шоти” та “Кордоби”, якій йдуть на влсьмій та сьомій позиціях відповідно складає всього один пункт. Щодо єврокубкової кампанії, то “Леванте”, як на дебютанта, проводить її доволі вдало. У рамках Основного раунду змагань, який проходив у Каунасі, іспанці зуміли обіграти господарів з “Жальгіріса” (4:1), поступитись землякам з “Барси” (2:9) та розійтись миром з білоруським “Вітеном” (2:2). Чотири залікові пункти дозволили команді крокувати до Елітного раунду з другої сходинки квартету.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган”. Напередодні гри, а саме о 18:15 розпочнеться роботи передматчевої студії з цікавими експертами, прямими включеннями з Лісабону і ексклюзивними матеріалами! Також віддані вболівальники “драконів” протягом матчу матимуть змогу взяти участь у крутих розіграшах та виграти цінні подарунки від Фан-шопу клубу! Вмикайте трансляцію і вболівайте за “драконів”!

“Леванте” Валенсія, Іспанія – “Ураган” Івано-Франківськ, Україна
1 грудня. Ліга чемпіонів УЄФА, Елітний раунд, група D, 1 тур. м. Лісабон, Pavilhão Fidelidade – 19:00.
Арбітри: Седрік Пелісьє, Віктор Берг-Аудік (обидва – Франція), Озан Сойкан (Туреччина)
Хронометрист: Кріштіану Хосе Кардозу Сантос (Португалія)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *