“Ураган” U-13 – переможець Кубка Львова-“Сузір’я талантів”

Футзал

Підопічні Романа Кіндратіва стали переможцями турніру у Львові.

На початку цього тижня вихованці Дитячо-юнацького напряму НФК “Ураган” (тренер – Роман Кіндратів) взяли участь у турнірі Кубок Львова-“Сузір’я талантів” серед гравців 2008 р. н. “Дракони” виступали в турнірі на рік молодшою командою (2009 р. н.). Відзначимо, що участь у турнірі стала одним з етапів підготовки “драконів” до ІІ туру чемпіонату України з футзалу серед команд Вищої ліги U-13.

Розпочали львівський турнір “ураганівці” з мирової проти вихованців ДЮСШ Коломия – 3:3. Влучними ударами відзначились Денис ️Лищинський, Ігор Курилюк та Віталій Крутко. Далі під натиском “драконів” не встояв луцький “Юніор-Мідас” – 5:1. Цього разу перемогу франківцям принесли голи ️Олега Корнукого, Ігоря Курилюка, Сергія Кучери, а також дубль Крістіана Матушевського. У завершальному матчі ігрового дня “Ураган” завдяки голу Дениса П’ятничука обіграв “КІВС Львів” – 1:0. Сім залікових пунктів дозволили команді Романа Кіндратіва впевнено крокувати до півфіналу змагань. 

Наступного дня, 7-го грудня, відбулись вирішальні матчі турніру. У півфіналі “Ураган” помірявся силами з вихованцями ДЮСШ Мостиська. Відкрив лік голам у матчі Олег Корнукий – 1:0. Як не намагались франківці збільшити перевагу, вдалось їм це зробити лише у другій половині зустрічі, коли Денис Лищинський та Василь Гончарук підбили остаточні 3:0 на користь “Урагану”. У фінальному матчі “дракони” вдруге зустрілись з “КІВС Львів”. Якщо у рамках групового етапу “Ураган” святкував мінімальну перемогу, то у фінальному двобої “дракони” здолали львів’ян з впевненим рахунком – 4:1. У складі тріумфаторів відзначились Олег Корнукий, в активі якого дубль, а також Роман Ткачук та Денис Лищинський.

U-14. Кубок Львова-“Сузір’я талантів”
м. Львів, Боско-Арена, 6-7 грудня
06.12.2021 (понеділок)
ДЮСШ Коломия – “Ураган” U-13 Івано-Франківськ – 3:3
Голи в “Урагану”: Лищинський, Курилюк, Крутко.

“Ураган”U-13 Івано-Франківськ – “Юніор-Мідас” Луцьк – 5:1
Голи в “Урагану”: Матушевський (двічі), Корнукий, Курилюк, Кучера.

“Ураган”U-13 Івано-Франківськ – “КІВС Львів” Львів – 1:0
Гол: П‘ятничук

07.12.2021 (вівторок)
Півфінал:
ДЮСШ Мостиська – “Ураган” U-13 Івано-Франківськ – 0:3
Голи: Корнукий, Лищинський, Гончарук

Фінал:
“Ураган” U-13 Івано-Франківськ – “КІВС Львів” Львів – 4:1
Голи в “Урагану”: Корнукий (двічі), Ткачук, Лищинський.

Приємно, що “ураганівці” перемогли і в деяких індивідуальних номінаціях. Зокрема, Олег Корнукий отримав звання кращого захисника турніру, тоді як Василь Гончарук визнаний найкращим гравцем “Урагану” на турнірі.

Склад НФК “Ураган” U-13 на турнірі “Кубок Львова/”Сузір’я талантів”:
Голкіпер: 
Василь Королюк
Універсали: Віталій Крутко, Василь Гончарук, Олег Корнукий, Роман Ткачук, Ігор Курилюк, Сергій Кучера, Денис П’ятничук, Денис Лищинський, Крістіан Матушевський, Марко Стасинець.
Головний тренер: Роман Кіндратів.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *