Іван ДАНИЛИШИН: “Готуємось до наступних матчів і рухаємось далі”

Пряма мова Футзал

Головний тренер “Урагану” U-17 Іван Данилишин поділився враженнями від матчів 5-го туру Юнацької Екстра-ліги, в якому “дракони” двічі здолали однолітків з улцького “Любарта”.

– Оцініть враження від гостьових матчів 5-го туру ЮЕЛ проти луцького “Любарта”.
– Перший матч ми грали на терафлексі, звикали до майданчика, але добре, що виконали установку, забили швидкий м’яч. Могли ще забити, але так сталось, що не використали свої нагоди. Біда в тому, що ми створюємо нагоди, але їх не реалізовуємо. Щодо понеділкового матчу, то це була зовсім інша гра після навантаження. Грали на паркеті, було важко забити, але знову ж таки моментів було достатньо, щоб відкривати рахунок на перших хвилинах. Добре, що хлопці зібралися, в другому таймі стало легше і закінчили гру двома перемогами. Готуємось до наступних матчів і рухаємось далі. 

– Після минулих матчів Ви говорили про те, що реалізація залишає бажати кращого. У Луцьку ж команда забила 11 м’ячів у ворота суперника.
– Хоч і забили одинадцять м’ячів у двох матчах, але не забили ще з десяток так точно. Ті нагоди, які потрібно реалізовувати – ми не реалізовуємо. Не знаю, в чому проблема – чи це психологія гравців на завершальноій фазі атаки чи це рівень майстерності наших футзалістів на даний час. 

– Як готуватимемось до наступних матчів?
– Після ігор у Луцьку команда отримала вихідний. Далі у нас все у звичному режимі – запланований розбір матчів, тренування, передігрові заняття, розбір майбутнього суперника. Часу обмаль, адже у нас матчі кожного тижня. Сподіваюсь, хлопці встигають відновлюватись, адже організм молодий. Як воно насправді – сказати важко і все буде зрозуміло у грі.

– Наступний суперник – “Sky Up-ДЮСШ №25”. Як можете охарактеризувати столичну команду?
– Детально суперника ще не розбирали, але у складі є виконавці, яких залучають за юнацьку збірну України. Тож, однозначно, це хороші футзалісти, адже у збірну потрапляють лише найкращі. Переглядав минулі матчі киян проти КІВС Футзал і можу сказати, що вони недооцінили суперника у другій грі – після того як виграли 9:0 у повторному матчі поступились 0:2. У будь-якому разі, на даному етапі мене цікавить наша гра незалежно від суперника.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *