Що таке букмекерська партнерка: головні плюси участі

Інші

Букмекерська партнерка: як брати участь, які джерела трафіку використовувати? Основні засоби нарахування виплат.

Перспективи використання букмекерської партнерки

Через зростання кількості букмекерських контор на території СНД і не тільки, конкуренція між ними стрімко збільшується. Цим представникам азартної промисловості доводиться шукати нові методи просування, щоб мати можливість залучати більше бетторов. Стандартна реклама який завжди приносить бажаний результат. Крім того, вона потребує чималих фінансових вливань.

Альтернативний варіант просування – букмекерская партнерка. При грамотному підході може здатися високу результативність, приносячи не збитки, а високий прибуток. При чому дохід при цьому можуть отримати не лише самі БК, поповнюючи ряди постійних бетторів, але й вебмайстри, яким надається можливість монетизувати свій трафік, займаючись просуванням контор.

Що потрібно для участі у партнерці?

Взяти участь у букмекерській партнерській програмі досить просто. Головні складнощі у тому, щоб вибрати якісного оффера. Саме від цього залежатиме прибуток, отриманий в результаті реалізації рекламної компанії. Щоб дохід був стабільним, необхідно вибирати надійні БК, що працюють на підставі ліцензії. У цьому випадку вони матимуть довіру з боку потенційних бетторів. Також варто переконатися, що контора має просту форму реєстрації, а її мінімальний допустимий депозит знаходиться на лояльному рівні. Це особливо важливо, оскільки отримання дивідендів безпосередньо залежить від того, стане відвідувач постійним клієнтом букмекера чи ні.

Якщо вибрано партнера, необхідно переходити до реєстрації. Далі учасник програми зможе отримати всі необхідні рекламні матеріали. Приступати до просування необхідно з вибору раціонального джерела трафіку. Це можуть бути такі варіанти:

  • сторінки в соціальних мережах;
  • YouTube-канали;
  • Google та ін.

Можна користуватися як одним інструментом, так і одразу декількома.

Особливості нарахування прибутку

Партнерські програми можуть пропонувати різні варіанти нарахування виплат. У першому випадку учасник партнерки отримує фіксовану суму за кожного користувача, який клікнув на посилання та перейшов на сайт БК. Головною умовою є те, що такий відвідувач повинен вчинити цільову дію на ресурсі – верифікувати адресу електронної пошти, поповнити рахунок, заповнити анкету тощо.

Ще один варіант передбачає наявність довічних виплат у вигляді відсотка від суми, яку програють усі залучені учасником користувачі. Зазвичай отримати такий дохід у короткий термін не вдається. Однак згодом сума пасивного прибутку може бути досить високою.

Спосіб виведення виплат зазвичай надається кілька. Наприклад, партнерка PMaffiliates від Паріматч дозволяє вивести отримані гроші на банківську картку, електронний гаманець і не лише.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *