Ураган-2-КФВ – Славута – 0:2. У матчі лідерів сильніші гості

ТОП Футзал

Дублери “драконів” зазнали першої поразки в сезоні.

У центральному матчі ігрового туру у Першій лізі зійшлись лідери групи “Захід” – “Ураган-2-КФВ” та ФК “Славута”. Вже на 7-ій хвилині матчі гостям вдалось відкрити лік голам у матчі. Щур опинився у потрібному місці і в потрібний час – 0:1. Далі непогані нагоди для взяття воріт втратили славутяни Кушецький та Мануйленко, але в обох епізодах надійно відіграв голкіпер “драконів” Гордієвич. Супершанс вирівняти становище за 0.9 (!) секунди до завершення втратив Дичук, який, обігравши Денчука, не зміг влучити вже у порожні ворота.

У другому таймі господарі перехопили ініціативу, раз за разом тримаючи в напрузі оборону “Славути”, а найреальнішу нагоду забити змарнував Британ, який, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, влучив у стійку. За 3 хвилини до фінальної сирени Баланик вийшов у якості п’ятого польового, та реалізувати штучну більшість господарям не вдалось. Натомість Концеба результативно покарав “драконів” за помилки при розіграші п’ятого і підсумував остаточні 0:2 на користь “Славути”.

“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – ФК “Славута” – 0:2 (0:1)
Голи: 
Щур (7), Концеба (38)
“Ураган-2-КФВ”: Гордієвич (Хомяк, 21) – Дичук, Бойків, Остафійчук, Бессонов – Коробка, Баланик (к), Ткачук, Сименко, Пицик, Британ, Лейб’юк. Головний тренер: Юрій Іванишин.
“Славута”: Денчук (в) – Концеба, Кушецький, Петросюк, Поплєвічев – Самойлюк, Баландюк, Рябоконь, Щур, Савенко, Мануйленко, Денисюк – Загосій (в). Головний тренер: Іван Скіцко.

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *