“Ураган-2-КФВ” поступився у Луцьку

Футзал

Невдалий вояж дублерів “драконів” до чинного чемпіона Першої ліги.

Перший матч Нового року команда Юрія Іванишина зіграла у Луцьку, де помірялась силами з чинним чемпіоном Першої ліги “Любартом”. З перших хвилин “дракони” заволоділи ініацітивою на майданчику, раз за разом турбуючи голкіпера господарів Горніка. Та страж воріт волинян відіграв на відмінно, а коли і він був безсилий на допомогу “князям” прийшла стійка. Післю відпочинку малюнок гри не змінився – “дракони” більш гостро атакували, змусивши суперника притиснутись до власних воріт. Втім, фатальним для гостей став екватор другої половини, коли протягом двох хвилин “Любарт” відзначився двічі – 2:0. Перехід на гру з п’ятим польовим не приніс результатів “драконам”, тоді як Степанюк з власної половини майданчика підбив остаточні 3:0 на користь “Любарта”.

“Любарт” Луцьк – “Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – 3:0 (0:0)
Голи: Романюк (29), Степанюк (30, 33)
“Любарт”: Горнік (в) – Степанюк, Піддубний, Сизик, Дацюк – Вишневський, Фенюк, Романюк, Мізюк, Баденчук, Матвійчук, Цап, Сеник – Семенюк (в). Головний тренер: Назар Бугайчук.
“Ураган-2-КФВ”: Хомяк (в) – Сименко, Дичук, Бессонов, Лейб’юк – Коробка, Британ, Пицик, Баланик, Ткачук – Гуйван (в), Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
Попередження: Сизик (7), Горнік (25) – Дичук (7).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *