Ураган-2-КФВ – in.IT. Анонс матчу

Футзал

У неділю, 30-го січня, франківський “Ураган-2-КФВ” вдома зіграє матч 9-го туру Першої ліги проти львівського клубу “in.IT”. Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу КФВ в Івано-Франківську і розпочнеться о 16:00.

9-й тур Першої ліги закриватимуть в Івано-Франківську дублери “Урагану” та львівський “in.IT”. Станом на сьогодні суперники є сусідами у утрнірній таблиці – “дракони” після вчорашніх перемог прямих конкурентів за найвищі місця “Славути” та “Любарта” втратили одну сходинку і зараз йдуть на третій позиції. Натомість “айтівці” розташувались на один рядок нижче – четверта сходинка і три очки відставання від “драконів”. Тож майбутній поєдинок стане хорошою нагодою для обох команд покращити своє турнірне становище на фоні звитяг прямих конкурентів.

Команди вже зустрічались між собою у поточному сезоні Першої ліги. У рамках першого кола у Львові перемогу святкували підопічні Юрія Іванишина, які здобули мінімальну звитягу – 2:3. Тоді у складі “драконів” відзначились Андрій Британ, Олександр Сименко та Василь Баланик – 2:3. 

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган”. Початок прямого ефіру о 16:00.

“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – “in.IT” Львів
30 січня. Перша ліга, група “Захід”, 9 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 16:00.
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), Я. Вовчок (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: І. Якимишин (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *