Як вибрати сайт для ставок на кіберспорт

Інші

Оптимальний сайт для ставок на кіберспорт пропонує різноманітну лінію, широкий розпис, тематичні експертні огляди, аналітику.

Яким має бути сайт для кіберспортивних ставок

Кіберспорт постійно розвивається, приваблює нових шанувальників. Інвестори вкладають великі суми у навчання гравців, проведення турнірів, букмекери розширюють лінію тематичних подій, розпис за ними. Спеціалізований сайт для ставок на киберспорт пропонує максимум можливих парі, але і велика букмекерська контора часто йому не поступається.

Корисна інформація для гравців

При виборі сайту для укладання кіберспортивних парі беттеру слід враховувати різноманітність лінії, надійність БК. У великих міжнародних конторах оптимально поєднуються:

  • можливість знайти потрібну ставку;
  • високі ліміти;
  • зручні варіанти переказу коштів в обидві сторони;
  • наявність інфографіки, аналітики під час зустрічі!

Коефіцієнти під кожну зустріч формуються на підставі попередніх результатів суперників. Букмекери рідко стежать за зміною складу команд, хоча через неї дані минулих ігор втрачають актуальність. Однак на спеціалізованих сайтах до розрахунків котирувань підходять ґрунтовно, що позбавляє беттера переваги. Тобто, краще великі БК з лінією з різних видів спорту.

Новачки воліють вибирати фаворитів, ставити на них, тим більше котирування підтверджують ймовірність їхньої перемоги. Досвідчені беттери знають, що команди без досвіду в міжнародних змаганнях часто забирають призові місця через постійні оновлення у відеоіграх. Тому є сенс ризикнути, сподіваючись на чергову несподіванку.

Якщо не вдалося поставити до початку гри, можна виправити процес. Але на платформі мають бути «живі» парі. Їхня кількість обмежена результатом, декількома статистичними показниками. Для прогнозування по ходу події цього достатньо.

Де шукати трансляції подій

Не всі букмекери транслюють кібертурніри. Якщо на вибраному майданчику немає опції перегляду, можна зайти на тематичні сайти, стрімінгові майданчики. Останнім часом популярність користується опція перегляду зсередини, коли глядач може бачити те, що відбувається на карті очима спортсмена. Перш ніж робити ставки, корисно перейнятися внутрішньою атмосферою гри. Це дозволить передбачити результат із більшою ймовірністю.

Якщо окрім кіберспортивних прогнозів беттеру цікаві інші дисципліни, оптимальним майданчиком стане той, де максимальні лінії з більшості з них.