В двох районах Прикарпаття пройдуть “Відкриті уроки футболу”

Футбол

6 квітня шляхом використанням засобів зв’язку проведене засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу. На засіданні обговорювались питання про проведення соціальних проєктів “Відкриті уроки футболу” в Івано-Франківській області в 2022 році та надання безповоротної фінансової допомоги районним асоціаціям футболу.

Згідно порядку денного засідання членами Виконавчого комітету “ІФАФ” було затверджено провести соціальні проєкти “Відкриті уроки футболу” в 2022 році в Івано-Франківській області в наступних районах:

• травень 2022 року – Івано-Франківський район (Івано-Франківська ТГ);

• травень 2022 року – Надвірнянський район.

Координатором соціальних проєктів “Відкриті уроки футболу” в Івано-Франківській області було призначено заступника голови, виконавчого директора “ІФАФ” Василя Сікору.

21 квітня в м. Івано-Франківську пройде семінар-навчання для волонтерів вищевказаних заходів за участю відповідального за реалізацію соціальних проектів від Української асоціації футболу Євгена Столітенка.

Також Виконавчий комітет “ІФАФ” зобов’язав Адміністрацію “ІФАФ” до 08 квітня 2022 року сплатити безповоротну фінансову допомогу Івано-Франківській, Калуській, Коломийській, Надвірнянській, Косівській та Верховинській районним асоціаціям футболу.

Прес-служба ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *