Боротьба за Михайла Мудрика

Інші

«Россонері» після приниження у кубковому протистоянні судомно шукають посилення. Керівники «Мілану» вступили у відчайдушний бій за підписання креативного хавбека Мудрика. Що вибере талановитий футболіст “Шахтаря”? Всі подробиці тут.

“Россонери” включаються в гонку за Мудриком

За повідомленнями популярного інформаційного ресурсу «Мета» на сторінці https://meta.ua/news/all/ талановитий хавбек донецьких гірників Михайло Мудрик знаходиться в епіцентрі трансферної інтриги. Кілька днів тому свої наміри придбати вінгера окреслив один із середняків АПЛ. Інсайдери впевнені, що йдеться про представників Брентфорда. Раптом до гонки за підписання таланту включився сам «Мілан».

Кубковий розгром підштовхнув італійців до активності на ринку

Представники «Россонері» добре знають український футбольний ринок. Наші виконавці, які гідно представляють країну в Серії А, заслужили на репутацію зірок. Досить нагадати про успіхи Шевченка та Малиновського. Скаути «червоно-чорних» чудово обізнані про Мудрика, якого «ведуть» із юнацької збірної України.

Нещодавня болісна поразка у кубку від «Інтера» змусила керівництво задуматися про необхідність терміново зміцнювати склад. З цією метою Мудрик підходить ідеально. Він молодий, але вже має достатній досвід гри за основу та у єврокубкових протистояннях.

Футбольні експерти зазначають, що Михайло наділений усіма навичками:

  • Висока стартова швидкість
  • Дриблінг
  • Вміння провести навіс та точно виконати удар

Ймовірність, що Мудрик розпочне новий сезон у закордонному клубі дуже велика.

Гроші чи слава

Проблема вибору нового клубу для молодого футболіста постає дуже гостро. Не секрет, що всі британські колективи мають фантастичні бюджети і можуть дозволити платити заробітну плату на рівні топ-команд Італії чи Іспанії.

Вибираючи «Брентфорд» як продовження кар’єри, Михайло ризикує втратити можливість зростати у професійному плані та виграти трофей. Навряд чи британська команда матиме в найближчому майбутньому шанс претендувати на участь у Лізі чемпіонів. «Россонері» пропонують роль гравця ротації, плюс досвід тренувань поруч із такими зірками як Ібрагімович та Жиру. 

Більша ймовірність побачити Мудрика в АПЛ, впевнені експерти. Справа в тому, що вищий менеджмент «гірників» налагодив канал зв’язку з найкращою лігою світу та продав туди кілька своїх лідерів. Досить згадати Фернандіньо, який досі є ключовим виконавцем у складі фантастичного «Манчестер Сіті»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *