Збірна України поступилась Хорватії у рамках відбору на Євро-2022

Гандбол

Жіноча збірна України з гандболу програла у матчі 5-го туру євровідбору.

Цей матч був домашнім для нашої команди, але напад на Україну рашистських військ призвів до перенесення гри на нейтральну територію. Поєдинок відбувся в Австрії в місті Грац. 

Більшу частину першого тайму українки були попереду, проте перед перервою все ж випустили суперниць вперед – 11:12. На початку другого тайму розрив в рахунку на користь хорваток збільшився. Українська збірна змінювала тактичні схеми, пробувала різні сполучення гравців, однак наздогнати суперниць все ж не зуміла, зазнавши поразки, – 19:26. У матчі взяли участь одразу троє прикарпатських гандболісток – Тетяна Поляк закинула два м’ячі, Леся Смолінг отримала жовту картку, а Ірина Прокоп’як двічі отримала двохвилинне вилучення.

21-го квітня збірна України вилетіла до Франції, де 23 квітня у Гаврі зіграє проти француженок у 6-му турі. Наша команда зберігає шанси на вихід на Євро. Для цього зокрема потрібно, щоб Хорватія в матчі 23 квітня вдома не перемогла Чехію.

Відбірний турнір до Євро-2022. Група 4
Україна – Хорватія 19:26 (11:12)
Україна: 
Гладун (14 сейвів, 35%), Салтанюк, Балог – Дмитришин, Смолінг, Маркевич, Прокоп’як, Поляк (2 голи), Мелекесцева (1), Стрюкова (1), Стельмах (3), Глібко (5), Горільська, Шупік (2), Левченко (4), Коновалова (1).
Двохвилинні вилучення: Прокопяк (2), Стельмах (1).
Семиметрові: 3/4 – всі Глібко 
Головний тренер – Віталій Андронов.

  

1 thought on “Збірна України поступилась Хорватії у рамках відбору на Євро-2022

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *