Наші профі. Жінки: “Славія” Роксолани Кравчук й надалі непереможна

Футбол

Гольовий вікенд Роксолани Кравчук, матчі лідерів для наших дівчат у Польщі та Румунії – про це і не тільки в огляд “Наші профі. Жінки”.

Чемпіонат Чехії. Плей-офф (1-4 місця). 18 тур
“Локомотіва” (Брно) – “Славія” (Прага) – 0:6
Роксолана Кравчук (С) увійшла у гру на 70-ій хвилині і на 76-ій хвилині відзначилась голом.

У матчі 18-го туру плей-офф між “Славією” та “Локомотівою” Роксолана Крачук з’явилась на полі на 70-й хвилині і всього за шість хвилин вразила ворота суперниць. Додамо, що “Славія” перемогла з розгромним рахунком 6:0 і ще минулого туру гарантувала собі чемпіонство.

Молодіжний чемпіонат Чехії U-18. Плей-офф (1-4 місця). 18 тур
“Словацко” (Угерске Градіште) – “Славія” (Прага) – 7:2
Даяна Семків (Сло) відіграла весь матч.

“Словацко” Даяни Семків здійснив сенсацію у черговому турі Молодіжного чемпіонату Чехії, вдома розгромивши одноліток з празької “Славії” – 7:2. Наша краянка провела на полі весь матч. Перемога дозволила “Словацко” скоротити відставання від “Славії” до трьох очок і продовжити боротьбу за срібні нагороди змагань.

Чемпіонат Польщі. 18 тур
“УКС СМС” (Лодзь) – “Ґурнік” (Лєнчна) – 2:3
Катерина Боклач (Ґ) залишилась на лаві для запасних.

У центральному матчі туру польської Екстракляси “Ґурнік” Катерини Боклач в гостях обіграв лідера “УКС СМС” – 3:2. Юна воротарка залишилась на лаві для запасних. Завдяки перемозі “Ґурнік” продовжує боротьбу за чемпіонство, а відставання від того ж таки “УКС СМС” складає всього три пункти.

“Шльонськ” (Вроцлав) – АП “Лотос” (Ґданськ) – 1:2
Романа Лукач (Л) увійшла у гру на 60-ій хвилині.

АП “Лотос” Романи Лукач в гостях обіграв сусіда по турнірній таблиці “Шльонськ” – 2:1. Захисниця господарок увійшлу у гру всередині другого тайму. За підсумком туру “Лотос” піднявся на сьомий рядок чемпіонату.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 18 тур
“Поґонь” (Тчев) – “Гідротрак” (Радом) – 1:3
Марина Погрібняк (П) вийшла у стартовому складі і була замінена на 55-ій хвилині.

А от в матчі лідерів першої польської ліги “Поґонь” зазнала поразки від “Гідротрака” – 1:3. Нападниця гостей Марина Погрібняк була замінена на початку другого тайму. Поразка відкинула “Поґонь” на третю позицію чемпіонату.

“Рольнік” (Ґлоґувек) – “УКС Тройка” (Сташкувка) – 5:3
Любов Мохнач (Р) відіграла весь матч.

Першу перемогу в сезоні І ліги здобув “Рольнік”, який вдома здолав “УКС Тройка” – 5:3. У дебютній перемозі взяла участь і Любов Мохнач, що зіграла всі 90 хвилин. Втім, “Рольнік” залишається безнадійним аутсайдером, перебуваючи на останній сходинці чемпіонату.

Чемпіонат Румунії. Плей-офф (1-6 місця). 27 тур
“Хеніу” (Прунду-Биргеулуй)  “Олімпія” (Клуж-Напока) – 1:1
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі.

Центральним видався черговий поєдинок і для “Хеніу” Вероніки Андрухів, який вдома в доданий арбітром час врятувався у протистоянні з “Олімпією” – 1:1. Нападниця господарок вийшла зі стартових хвилин. Мирова зберегла поточну ситуацію на верхах таблиці, а “Хеніу” програє тій же “Олімпії” один заліковий пункт.

Чемпіонат Литви. 3 тур
ФК “Вільнюс” – “Санед” (Гатаучяй) – 1:1
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч.

Перші очки в сезоні втратив “Вільнюс” – вдома команда Христини Перевізник не змогла обіграти “Санед” (1:1). Наша краянка відіграла весь матч. За підсумком 3-го туру “Вільнюс” опустився на другу сходинку і програє лідеру “Гінтрі” вже два очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *