Франківські регбісти зіграють на Всесвітній Гімназіаді

Регбі ТОП

З 14 по 22 травня 2022 року у французькому регіоні Нормандія будуть проходити змагання ХІХ Всесвітньої Гімназіади з літніх видів спорту, у якому братимуть участь школярі 2004-06 років народження.

2621 спортсмен з 69 країн світу змагатимуться у двадцяти видах спорту. Серед інших у Францію відправляється і численна делегація з України, яка втретє буде брати участь в аналогічних змаганнях школярів і намагатиметься підтвердити високий рівень шкільного спорту, показаний на попередніх змаганнях два роки назад у Рабаті (Марокко).

Цьогоріч вперше до програми Гімназіади включено два ігрові види спорту: регбі-7 і баскетбол 3х3. До складу команди України з регбі-7 включено шість гравців Івано-Франківської ДЮСШ-2 та по одному представнику Київської і Чернігівської областей. Франківщину на ХІХ Всесвітній Гімназіаді представлятимуть регбісти Олександр Левандовський, Віталій Романов, Сергій Конопада, Владислав Шеленко, Вадим Доцяк і Андрій Гладкий (тренери – Михайло Ярема, Любомир Безнощук). Ігри регбійних команд відбуватимуться 17, 19 і 20 травня на Stade Jean Mermoz у м. Руані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *