ФК “Турка” – переможець турніру “Україна Єдина” в Пістині

Футбол

22-го травня у с. Пістинь Косівського району відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних сил України «Україна Єдина-2022».

У змаганнях узяли участь чотири команди – господарі турніру “Кремінь” з Пістиня, кутські “Карпати”, ФК “Турка” та “Гуцульщина”. Під час урочистого відкриття голова Косівської районної асоціації футболу Василь Якимишин вручив командам 15 футбольних м’ячів, побажав вдалої ігри та позитивних емоцій.

У півфіналі “Кремінь” в серії пенальті обіграв “Карпати” (4:3, основний час – 0:0), а “Турка” обіграла “Гуцульщина” – 3:0. У грі за третє місце гравці «карпатівці» поступилися косівчанам з рахунком 1:2, а у фіналі «Турка» обіграла господарів турніру 4:1 і тим самим стала переможцем благодійного турніру з футболу на підтримку ЗСУ «Україна Єдина-2022».

В індивідуальних номінаціях кращим воротарем став Денис Іванюк з «Кременя», кращим бомбардиром гравець прем’єр-лігового “Львова” Олександр Романчук, який на турнірі захищав кольори «Турки», тоді як кращим гравцем турніру було визнано гравця “Турки” Артема Шолера.

Під час турніру було зібрано 14 201 грн., які підуть на потреби жителів Пістиня, що захищають нашу Україну на сході в лавах ЗСУ.

Благодійний футбольний турнір “Едельвейс 2022”
с. Пістинь, 22 травня
1/2 фіналу:
Кремінь (Пістинь)
– Карпати (Кути) – 0:0 (пен. 4:3)
ФК Турка
 – Гуцульщина (Косів) – 3:0
Матч за 3 місце:
Карпати (Кути) – Гуцульщина (Косів) – 1:2
Фінал:
Кремінь (Пістинь) – ФК Турка – 1:4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *