В Франківську відбулись чергові змагання з баскетболу 3х3

Баскетбол ТОП

У неділю, 29 травня, на базі муніципального фізкультурного центру Івано-Франківська відбувся 2 тур турніру Ukraine Open stop 2- Frankivsk з баскетболу 3х3.

На турнірі прийняли участь 8 чоловічих і 8 жіночих команд. Слід зазначити, що саме в Івано-Франківську зараз проходять навчально-тренувальні збори чотири національні юнацькі збірні України з баскетболу 3х3 (чоловічі та жіночі збірні U-17 та U-18). Якщо три наші збірні є учасниками фіналу чемпіонату світу (чоловіча та жіночі збірні U-18) та фіналу чемпіонату Європи ( жіноча збірна U-17), то чоловічій збірній U-17 треба на початку серпня зіграти кваліфікаційний турнір до фіналу чемпіонату Європи.

Щодо самих змагань, то в категорії жінки у фіналі зустрілись національні юнацькі збірні України U-18 і U-17. Перемогу святкували старші за віком дівчата U-18 (тренери Денис Спиридонов та Юрій Процюк), однак слід відзначити запеклу боротьбу в кожному епізоді. До речі тренери Дмитро Неволін та Мар’яна Комарняк на цьому турнірі зуміли виставити три конкурентні склади збірної України U-17.

Переможницями турніру стали Дарина Кононученко, Тетяна Ткаченко та Карина Панчук.

В чоловічій категорії у фіналі чоловіча національна збірна U-18 (тренер Володимир Журжій) перемогла команду з Івано-Франківська М.А.С.А. В складі переможців грали Максим Гуля, Микола Загрібаєв та Олександр Дюпін.

Наступний турнір Ukraine Open stop 3- Frankivsk запланований на четвер, 2 червня. Він також відбудеться у муніципальному ФОЦ в Івано-Франківську.

Нагадаємо, ФБУ відкрила благодійний рахунок задля підтримки збірних команд України з баскетболу, які влітку будуть брати участь у змаганнях. Навіть ваша невелика пожертва у розмірі вартості чашки кави буде важливим внеском у представлення української збірної на міжнародній арені. 

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *