Вихованець “Урагану” взяв участь у благодійному матчі в Румунії

ТОП Футзал

Румунський клуб “Тімішоара” провів благодійний матч на підтримку України.

В середині березня футзальний клуб “Тімішоара” з Румунії прийняв у себе групу юних футзалістів з України, які отримали можливість продовжити тренування та набратись досвіду в одному з лідерів місцевого футзалу. Серед тих, хто прибув до розташування клубу та продовжив тренування і кращий голеадор Юнацької Екстра-ліги, “ураганівець” Даміан Запорожан.

2-го червня румунський клуб провів благодійний матч на підтримку України – на футзальному майданчику зійшлись віцечемпіон країни “Тімішоара” U-19 та імпровізована збірна України U-17, до складу якої увійшов Даміан Запорожан. Поєдинок завершився перемогою українських футзалістів – 8:2.

Даміан поділився враженнями після матчу:

«Тімішоара — дуже хороша команда, вони старші, грають дуже добре. Так, ми перемогли, але удача була на нашому боці. Це був дуже цікавий матч. Хочу подякувати клубу з Тімішоари та керівництву за організацію цього матчу для нас.

Ми дуже добре адаптувалися, тут уже 3 місяці, місто дуже гарне. Все поруч, магазини, тераси, все дуже близько. Ми знайшли умови завдяки тренеру збірної U-17 та U-19, і ми дякуємо йому за це. Він запропонував нам прийти сюди.

Федерація футболу Румунії запропонувала українській федерації зібрати дітей до 18 років зі збірної та приїхати сюди тренуватися. Нас дуже добре прийняли, люди були дуже привітні до нас, все ідеально. Ми дружимо з хлопцями тут, ми тренувалися разом, тільки сьогодні удача була на нашому боці.

Найбільше ми сумуємо за батьками. Я не думаю, що ми повернемося, поки не закінчиться війна. Якби ми залишилися там як спортсмени, то втратили б фізичну форму. Кожен з нас викладається на максимум на майданчику”, – розповів Запорожан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *