В Франківську відбудеться черговий турнір з баскетболу 3х3

Баскетбол

Всеукраїнський баскетбольний турнір стане відбірковим до участі у новому проєкті Євроліга 3х3.

Зокрема, у жіночій категорії змагатиметься команда «Франківськ», до складу якої увійдуть лідери клубу Кристина Філевич, Оксана Моллова, Вероніка Космач, Дарина Завертайло.

Дівчата, які ще вчора змагалися у Жіночій Суперлізі, від початку війни залишились в Україні і в неділю уже вийдуть на майданчик в складі нашого клубу. Також в змаганнях прийматимуть участь жіночі національні юніорські збірні України U18 (тренер Денис Спиридонов) та U17 (тренер Дмитро Неволін), які ведуть підготовку до фіналу чемпіонату світу та Європи в Івано-Франківську“, – розповів у коментарі організатор турніру, президент Івано-Франківської обласної федерації баскетболу Юрій Процюк.

Не менш цікавими обіцяють стати й змагання у чоловічій категорії, де поряд з командами, які представлятимуть різні міста країни, змагатимуться збірні України.

“Під час змагань відбуватиметься збір коштів для придбання автомобіля на передову нашим захисникам ЗСУ з військової частини А7127. Тож чекаємо шанувальників спорту на наших змаганнях! Сподіваємось, що спільними зусиллями ми допоможемо нашим воїнам”, – наголосив Юрій Процюк.

Додамо, що початок турнірну 5 червня – о 12:00, фінали заплановано на 15:00-16:00. Місце проведення – ФОК (вул. Симоненка, 13).

ПІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *