Кубок Короля Данила-2022: визначено переможців ще двох відбірних турнірів

Футбол

9-го та 10-го червня у двох містах області пройшли поєдинки відбіркового етапу турніру з міні-футболу між командами 8-11 класів територіальних громад Івано-Франківської області “Кубок Короля Данила-2022”.

10-го червня поєдинку відбірного турніру у зоні 2 пройшли у смт. Богородчанах. За дві путівки до фінального етапу змагались школярі з Яремчанської, Надвірнянської, Лисецької, Білоберізької, Снятинської, Ланчинської, Солотвинської та Богородчанської громад. Переможцями турніру стали футболісти з Ланчина, що у фіналі здолали однолітків з Богородчан. Саме ці дві команди виступлять у фінальному етапі.

Натсупного дня, 10-го червня, футбольні баталії пройшли у Долині, де змагались команди у рамках зони 3. Всього участь у відборі взяли шість команд з п’яти територіальних громад – Долинської, Тисменицької, Верхнянської, Рожнятівської та Калуської (Боднарівський і Голинський ліцей). Переможцем турніру і путівку до фіналу вибороли гравці Голинського ліцею, що у фіналі здолали команду з Рожнятівської громади.

Нагадаємо, 7-го червня Кубок Короля Данила-2022 стартував матчами у Галичі.

Таким чином, вже відомі п’ять учасників фінального етапу турніру, що пройде 15-го червня в Івано-Франківську:
– Кутська громада, Угринівська громада (зона 1);
– Ланчинська громада, Богородчанська громада (зона 2);
– Калуська громада Голинський ліцей (зона 3).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *