Двоє гравчинь “Прикарпаття-ДЮСШ №3” зіграють на чемпіонаті Європи з футзалу серед ЗВО

Футбол

З 16 по 23 липня у польському Лодзі проходитиме чемпіонат Європи з футзалу серед закладів вищої освіти. Цьогоріч він проходитиме у рамках Європейських університетських ігор.

Приємно, що на цих змаганнях будуть представлені і дві українські футзальні команди. Це чоловіча команда Харківського Національного університету ім. В. Каразіна та жіноча команда Харківського Національного економічного університету ім. С. Кузнеця.

ХНЕУ ім. С. Кузнеця: Тетяна Пилипенко, Ольга Рябовіл, Таїсія Бабенко, Яна Дичко, Ірина Дубицька, Альона Кирильчук, Анастасія Кліпаченко, Олена Клімова, Ірина Кузубова, Інна Мугурдінова, Олена Підгорна, Марія Тихонова, Дарина Ткаченко. Тренер: Олександр Золотухін.    

Якщо говорити про склад команди ХНЕУ ім. С. Кузнеця, то варто сказати, що головний тренер цієї команди Олександр Золотухін не зможе розраховувати на деяких лідерів. Однак, «економісткам» зможуть допомогти деякі гравчині національної збірної України – Альона Кирильчук, Анастасія Кліпаченко, Таїсія Бабенко, Яна Дичко та Ірина Дубицька, яка у 2018 році стала найкращим гравцем чемпіонату світу серед студентів. Так що, з таким підбором виконавців харківська команда цілком реально може дуже пристойно зіграти на дебютному для себе чемпіонаті Європи серед ЗВО. Тим більше, що у них є непоганий орієнтир – у 2019 році у Бразі жіноча команда столичного Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова здобула бронзові медалі турніру. Так чому би харківським «економістам» не докласти зусиль, щоб як мінімум повторити це досягнення «драгоманівок»?

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *