Василь Француз – у символічних збірних 18-го туру першого етапу

Футбол

За підсумками 18-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” здобуло важливу домашню перемогу над “Агробізнесом” (2:0), центральний захисник івано-франківської команди Василь Француз був відзначений спортивними сайтами, які висвітлюють змагання Першої ліги.

Автор другого забитого м’яча увійшов до символічних збірних за версією сайтів Sport Arena і Footboom. Окрім цього, до одинадцятки кращих Footboom включив ще найкращого бомбардира чемпіонату Андрія Хому, котрий забив свій 12-й гол у сезоні, а Sport Arena визначила Максима Соловйова найкращим центральним півзахисником у групі “А”. 


Центральний захисник – Василь Француз (Прикарпаття)
Перемога в матчі з Агробізнесом гарантувала прикарпатцям місце в чемпіонському раунді, яке вони в минулому сезоні в заключному турі програли тернопільській Ниві. Тож старанність, з якою господарі проводили свої атаки, виявилася ключовим елементом їхньої перемоги. Два голи після кутових вирішили долю важливої зустрічі, і другий із них провів оборонець Француз, замкнувши подачу Соловйова. До голу Василь додав хорошу гру в захисті, де вони з Демківим і Швецем допомогли команді зіграти на нуль, – зазначає Sport Arena.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *