В Івано-Франківську відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку ЗСУ “Разом до перемоги!”

Футбол

Минулої неділі, 26 червня, на стадіоні “Рух” пройшли матчі благодійного футбольного турніру “Разом до перемоги!” на підтримку Збройних Сил України. За головний трофей змагалися дві команди івано-франківців – основна “Прикарпаття ЗСУ” і молодіжна “Прикарпаття” U-19, національна збірна України серед ветеранів і прем’єрліговий “Рух” зі Львова.

У першому півфіналі першолігове “Прикарпаття ЗСУ” перемогло ветеранську збірну України завдяки голам Цюцюри і Дитка – 2:0. Іншу путівку до фіналу розіграли найближчий резерв львів’ян і прикарпатців, де “суху” перемогу здобула молодь “Руху” – 3:0.

Під час урочистого відкриття турніру відбулася передача 40 автомобілів, які благочинники підготували для відправки на фронт нашим захисникам. Від Української асоціації футболу кожній команді турніру були презентовані сітки з футбольними м’ячами для юнацьких команд та вимпели УАФ, а також комплект нової ігрової форми, в якій гравці “Прикарпаття ЗСУ” згодом вийшли на фінальний матч.

У матчі за третє місце дублери “Прикарпаття” мінімально здолали легенд українського футболу (у складі – Єзерський, Цихмейструк, Бєлік, Ващук, Венглинський та інші) – 1:0. А фінальний поєдинок став справжньою окрасою турніру. Перший тайм голами не потішив, усе найцікавіше команди приберегли на другу половину. “Рухівці” відкрили рахунок після флангової передачі – відзначився Климчук – 0:1.

Однак справжнім джокером для прикарпатців став Кузьмин, який перед цим вийшов на заміну. Спершу він скористався помилкою в обороні львів’ян, а всього через 3 хвилини ефектно обігрався у стіночку з партнером і точно поцілив у нижній лівий кут воріт – 2:1!

Під час матчів турніру на стадіоні відбувався збір коштів для військових. Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам України. Дякуємо учасникам матчу за чудову гру, а глядачам – за підтримку і благодійні внески! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Благодійний турнір на підтримку ЗСУ “Разом до перемоги”:

1/2 фіналу
Збірна України серед ветеранів – “Прикарпаття ЗСУ” (Івано-Франківськ) – 0:2 (відео)
⚽️ Цюцюра (21), Дитко (22)

“Рух” (Львів) – “Прикарпаття” U-19 (Івано-Франківськ) – 3:0 (відео)
⚽️ Карабін (6, 35), Пастух (43)

матч за 3-тє місце
Збірна України серед ветеранів – “Прикарпаття” U-19 (Івано-Франківськ) – 0:1 (відео)
⚽️ Ю.Радульський (7)

фінал
“Прикарпаття ЗСУ” (Івано-Франківськ) – ФК “Рух” (Львів) – 2:1 (відео)
⚽️ Кузьмин (54, 57) – Климчук (40)

Організатори благодійного турніру: Івано-Франківська обласна військова адміністрація, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, Українська асоціація футболу та МФК “Прикарпаття ЗСУ”.

Фото Євгена Кравса (ФК “Рух”), Мирона В., ifff.if.ua

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *