“Прикарпаття” завершило перший збір матчем проти “Нафтовика”

Футбол

У неділю, 31 липня, івано-франківська команда провела свій другий контрольний поєдинок з долинським “Нафтовиком”.

Нагадаємо, що два місяці тому на виїзді “зелено-жовті” вже перемагали долинян у благодійному матчі – 3:0. Цього разу на домашній арені господарі стадіону “Рух” виграли більш переконливіше.

На першому навчально-тренувальному зборі “Прикарпаття” на перегляді перебуває чимало молодих футболістів з Івано-Франківщини та сусідніх областей. Одному з них не лише вдалося відкрити рахунок в дебюті спарингу, а й оформити “дубль” наприкінці першого тайму. Між цими голами потенційного новачка на 26-й хвилині відзначився й Олег Матушевський, який вдало зіграв на добиванні після навісу з кутового та удару Цюцюри в стійку – 3:0.

По перерві на футбольне поле вийшов зовсім інший склад прикарпатців, якому вдалося організувати ще два швидкі голи. Спершу флангову передачу головою замкнув Роман Дитко, а на 51-й ще один гравець на перегляді довів рахунок до розгромного – 5:0. Надалі, не дивлячись на безліч небезпечних моментів, більше забити нікому з суперників не вдалося.

Контрольний матч
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Нафтовик» (Долина) – 5:0 (3:0)
Голи: 
гнп (5, 41), Матушевський (26), Дитко (48), гнп (51).

Прикарпаття (1 тайм): Герич – Матушевський, Француз, Писко, Рудюк, Цюцюра, Хома, 4 гравці на перегляді.
Прикарпаття (2 тайм): Сердюк – Геник, Кузьмин, Волошинович, Оринчак (гнп, 67), Дитко, 5 гравців на перегляді.

Після кількох днів вихідних “Прикарпаття” відновить підготовку на другому тренувальному зборі, який також пройде в Івано-Франківську. До старту нового сезону заплановані ще чотири спаринги: 5 серпня з “Епіцентром” (Дунаївці), 7-го – з чернівецькою “Буковиною”, 12-го – з львівськими “Карпатами” і 16 серпня з тернопільською “Нивою”.

МФК Прикарпаття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *