“Чемпіон трьох країн”: Роман Григорчук випускає автобіографію

Футбол

Український тренер Роман Григорчук у співавторстві з журналістом Football.ua Олександром Шевченко завершили роботу над книгою.

Екс-наставник запорізького Металурга та Чорноморця, а також перший та єдиний український тренер, який зумів стати чемпіоном у трьох країнах, Роман Григорчук, випускає автобіографію.


Книга під назвою “Чемпіон трьох країн” вийде у продаж у період новорічних свят. Співавтором книги виступив постійний автор Football.ua Олександр Шевченко.


Сайт Football.ua є інформаційним партнером проекту.

“У мене давно була думка написати книгу спогадів, але я думав, що це станеться набагато пізніше. Завдяки ініціативі та ентузіазму мого співавтора Олександра Шевченка все вийшло вже зараз, і я цьому дуже радий. Я вже кілька разів перечитував книгу від початку до кінця і щоразу, емоції все сильніші, наче наново переживаю всі ті незабутні моменти, про які ми розповіли у книзі”, – розповів Роман Григорчук.
Також своєю думкою про книгу поділився і Олександр Шевченко.

“Книга зроблена в легкому для читача, інтерактивному стилі. Майже кожен період, що описується, ми представляємо не тільки з позиції Романа Григорчука, але й з погляду футболістів і тренерів, які працювали з Романом Йосиповичем, а часом і з точки зору його суперників на полі. Спеціально для книги ексклюзивні інтерв’ю дали більше десяти футболістів і тренерів, які у різний час працювали або перетиналися з Григорчуком. Це Андрій Глущенко, Кирило Ковальчук, Олексій Антонов, Олексій Гай, Анатолій Діденко, Дмитро Безотосний, Віталій Вернидуб та багато інших.


Крім того, в книзі читач знайде QR-коди на найцікавіші моменти кар’єри Григорчука. Наприклад, нам вдалося знайти відео голів Григорчука, під час його виступів в Австрії в середині 90-х. Звичайно, серцевиною і найбільшою і докладною частиною книги, є оповідання про успіхи Чорноморця у 2011-2014 роках”.

“Однак, книга буде цікава не лише одеським уболівальникам, а й усім, кому цікавий український футбол загалом, адже у книзі ми розповідаємо і про золоте покоління Прикарпаття кінця 80-х — початку 90-х, і про коротку, але яскраву історію Темпа з Шепетівки, і про загадковий період у запорізькому Металурзі кінця “нульових”. Кар’єра Романа Григорчука по-футбольному багата і неймовірно насичена і ми, з Романом Йосиповичем, спробували передати її у книзі у найлегшій та найцікавішій читачеві формі”, — розповів співавтор книги Олександр Шевченко.


Про вихід книги у продаж, а також про інтернет-магазини, де можна буде замовити, Football.ua повідомить додатково.

football.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *