«Прикарпаття ЗСУ» мінімально перемагає «Ниву»

Футбол

У вівторок, 16 серпня, “Прикарпаття” провело свій шостий літній спаринг в рамках підготовки до нового сезону. Заключний контрольний поєдинок з тернопільською “Нивою” завершився мінімальною перемогою івано-франківської команди.

Єдиний гол господарі організували на 19-й хвилині: Писко подав з кутового, тернополяни начебто відбилися, але “другим темпом” після підбирання Михайло знову навісив у штрафний майданчик, де Француз елегантно  головою скинув м’яча на хід Барчуку, котрий у падінні переправив “смугастого” у незахищений кут воріт – 1:0.

“Нива” мала кілька нагод, щоб зрівняти рахунок, але Піцан вдало діяв на останньому рубежі. На початку другого тайму після флангової передачі Барчук міг оформити “дубль”, але пробив над поперечиною, до того ж лайнсмен зафіксував офсайд в цьому епізоді. Надалі суперники по черзі змарнували свої моменти, втім гра видалась доволі бойовою. 

Цікаво, що автор єдиного м’яча Роман Барчук відзначається у воротах “Ниви” вже у третьому поспіль матчі. Минулого сезону у 10-му турі Першої ліги він забив красень-гол у Тернополі (2:0), а на зимових зборах у контрольній грі також долучився до перемоги (2:1). Той спаринг відбувся на “Хет-Трик Арені” 16 лютого – всього за тиждень до початку повномасштабної війни…

Контрольний матч
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль) – 1:0 (1:0)
Гол: Барчук (19).

Прикарпаття: Піцан – Борисевич, Радульський, Француз, Писко, Оринчак, Сондей, Кузьмин, Цюцюра, Барчук + 1 гравець на перегляді.
У другому таймі на заміни виходили: Герич, Рудюк, Геник, Дитко, Бучакчийський + 4 гравці на перегляді.
 

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *