В Делятині відбувся футбольний турнір серед дівчат

Футбол

21 серпня в Делятині відбувся Другий традиційний турнір з футболу серед дівчат 2009 р.н. та молодших “Кубок Незалежності-2022”.

Змагання присвячені 31-ій річниці з Дня Незалежності України та пам’яті відомого футболіста та тренера ФК “Прут” Квочака Степана Захаровича.

Турнір проводився з метою підвищення масовості дитячого футболу, всебічного розвитку та зміцнення здоров’я юних футболісток. Це відновлює спортивне життя, як і в громаді, так і державі в цілому.

Хвилиною мовчання було вшановано спортсменів, захисників та захисниць України, які погинули на фронті та в тилу внаслідок російсько-української війни.

У турнірі взяли участь: ЖФК”Прикарпаття-ДЮСШ-3″ м.Івано-Франківськ, ФК ” Городенка” та ФК “Прут”. В результаті емоційних та напружених змагань перемогу здобула команда м. Городенки (тренер Шевчук Василь Павлович), друге місце посіла команда м. Івано-Франківськ – ЖФК”Прикарпаття -ДЮСШ 3″ (тренери Тиханський Микола Іванович та Олійник Іван Іванович), а третє місце за командою-господарем ФК “Прут” (тренер Зупник Руслан Володимирович). Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Спортивний клуб “Прут”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *