Команда Boris “Magic” Johnson виграла етап Кубку України 3х3 у Івано-Франківську

Баскетбол ТОП

Команда Boris “Magic”Johnson виграла п’ятий етап літнього Кубка України 3х3 “Вперед до перемоги”, який відбувся 21 серпня у Івано-Франківську.

На змагання заявилось 13 чоловічих команд.

У фіналі зійшлись дві команди, які перед стартом отримали перші два номери посіву – Boris “Magic”Johnson та Житомир-ЖКК. Вони впевнено виграли свої групи і дійшли до вирішального матчу по сітці плейоф.

Саме ці дві команди в тих же складах грали у фіналі етапу Кубку України в Тернополі і тоді команда Boris “Magic”Johnson виграла 21:17. Цього разу у фіналі переможці це більш впевнено виграли – 21:11. Для Boris “Magic”Johnson це вже третя перемога в п’яти турах Кубку України, причому вони виграли всі етапи, в яких брали участь.

В складі переможців грали Костянтин Анікієнко, Андрій Кобець, Владислав Лисаненко та Олександр Шашков. За команду Житомир-ЖКК зіграли Олександр Шепелев, Юрій Шкондя, Артем Водолазький та Олексій Адедиран.

Варто додати, що MVP туру став Олександр Шашков, для якого це вже друга подібна відзнака у цьому розіграші Кубку України.

Бронзу етапу Кубку України “Вперед до перемоги” здобула команда господарів – Говерла Прикарпаття, яка у бронзовому фіналі розгромила Нимесил. Третє місце завоювали Сергій Аврахов, Андрій Л*, Максим Тимофійчук та Степан Лесик.

Результати етапу Кубку України у Івано-Франківську.

ФБУ, ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *