Наші профі. Єврокубки: сенсація від “Житлобуду-2”

Футбол

Минулого тижня прикарпатські футболісти та футболістки змагались у єврокубках.

Ліга Європи УЄФА. Плей-офф раунд. Перший матч
СК “Дніпро-1” (Дніпро, Україна)
 – “АЕК” (Ларнака, Кіпр) – 1:2
Володимир Адамюк (Д)
 відіграв весь матч.

Дніпровський СК “Дніпро-1” зіграв свій дебютний матч в єврокубках. У першому матчі плей-офф раунду Ліги Європи дніпряни поступились кіпрському клубу “АЕК” з Ларнаки – 1:2. Повний матч у складі “Дніпра-1” зіграв прикарпатський оборонець Володимир Адамюк, для якого це перша гра в єврокубках в професіональній кар’єрі. Матч-відповідь у цій парі відбудеться вже сьогодні, 25-го серпня, у Ларнаці. Початок зустрічі о 19:00.

Жінки. Ліга чемпіонів УЄФА. І відбірковий раунд. Група 3
Півфінал:
“Житлобуд-2” (Харків, Україна)
 – ФК “Ланчхуті” (Грузія) – 5:0
Роксолана Кравчук (Ж-2)
 вийшла у стартовому складі, на 7-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 66-ій хвилині. Вероніка Андрухів (Ж-2) вийшла у стартовому складі і була замінена на 80-ій хвилині. Марія Вінтоняк (Ж-2) увійшла у гру на 72-ій хвилині.

Фінал:
“БІІК-Казигурт” (Шимкент, Казахстан) – “Житлобуд-2” (Харків, Україна) – 0:2
Роксолана Кравчук (Ж-2)
 відіграла весь матч і на 79-ій хвилині відзначилась голом. Вероніка Андрухів (Ж-2) відіграла весь матчі. Марія Вінтоняк (Ж-2) залишилась на лаві для запасних.

Харківський “Жилобуд-2” з трьома прикарпатськими гравчинями у складі успішно подолав перший відбірковий раунді Жіночої Ліги чемпіонів. Спочатку “житлобудівки” розгромили грузинський “Ланчхуті” (5:0), а згодом несподівано обіграли “БІІК-Казигурт” з Казахстану – 2:0. В обох матчах взяли участь Роксолана Кравчук, в активі якої два м’ячі та Вероніка Андрухів, тоді як Марія Вінтоняк зіграла лише у матчі проти грузинок. Завдяки цим перемогам “Житлобуд-2” пробився до ІІ відбіркового раунду ЛЧ.

Жінки. Ліга чемпіонів УЄФА. І відбірковий раунд. Група 1
Півфінал:
“Валюр” (Рейк’явік, Ісландія) – “Хаяса” (Гюмрі, Вірменія) – 2:0
Катерина Боклач (Х)
 відіграла весь матч.

Матч за 3-тє місце:
“Помур’є” (Бельтінці, Словенія) – “Хаяса” (Гюмрі, Вірменія) – 2:1
Катерина Боклач (Х)
 відіграла весь матч.

Голкіперка Катерина Боклач дебютувала у єврокубках разом з вірменською “Хаясою”. Втім, дебют 18-річної футболістки видався невдалим – команда зазнала двох поразок і припинила боротьбу у турнірі. В обох матчах Катерина відіграла всі 90 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *